June 27, 2012

entry utk meningkatkan keyakinan..

org pompuan msti ramai yg ade masalah kurang keyakinan diri psl kechantekan kn.. same je ngn org lelaki yg concern psl saiz biceps & puyut.. huahauhau.. kite ni selalu je jd kn retis2 hollywood sbgai role model dlm mnjaga kechantekan or kehenseman memasing.. aku rase ramai je kot org pompuan yg berjam2 ddk mngadap cermin sbb nk pkai mekap yg last2 skali aku tgk lg tebal dr ketebalan besi yg proton gune nk buat kete eaorg.. hakhakhak.. tp bile kite buang sume2 ilusi optik hollywood, abih pecah berderai imaginasi nakal org lelaki & ilang abih sume impian org pompuan nk jd mcm depa ni..


avril lavigne..

aku suke tgk minah ni sbb muke ea cute & ea xde le desperate sesgt nk bkak2 baju tunjuk cleavage bagai kt public.. tp klu ea cmni je jenjln kt bkt. bintang, aku rase bangla jual pistol buih2 tu pn xnk feewittt2 kt ea.. hahaha..


pamela anderson..

simbol seks hollywood..?? klu ditengok rupe sbnar minah ni lbh kpd seorg penebang kayu or typical contractor yg estro selalu tayang kt discovery channel nun.. ahaksss..


britney spears..

bayangkn.. bayangkan jike korg salah sorg peminat tegar britney spears yg menang peluang utk baring semlm brsame ngn minah ni.. mahukah korg tetibe bgun tgh mlm & nmpak wajah cenggini bek nye tgh berdengkur..?? eiuuuu..


fergie..

bukti plg jelas cmne mekap boleh menukarkan seseorg tu sbgai simbol seks yg digilai satu dunia.. asalkan org tu handal berlagak seksi & xsuke pkai suar.. huahuahua..


paris hilton..

ape hal ko ni paris..??!! dgn mate trkuncup sebelah, gaya konon manje mcm anak kucen ar..?? dh la barang kecik.. hahahaha.. ape2 pn aku mmg xsuke ngn minah ni..


megan fox..

simbol seks..?? sexy siren..?? hot babe..?? sultry actress..?? nk thu sape megan fox ni sbnar nye..??

-
-
-
-
-

landon donovan..!! player l.a galaxy.. hakhakhak..

June 12, 2012

pompuan tu teruja dgn six pack di puyutku..



member aku ni laki2.. dulu ea gemukkkk, berisi ea lbh lg dr aku.. kendian ea cube turunkn berat bdn ea.. tup2 aku jmpe ea, "eh2.. kurus nye ko..!!" tu la ayat aku bile jmpe ea, lg pn ea kt level len, ktorg jarang jmpe..

"hahaha.. thanks dude.. i work very hard fr dis.. biase la.. susah pyh aku buat ni tau.." ea gtau aku time tu..

"brape kilo ko turun ni..??" aku tnye..

"18 kilo dlm mase 4 bln beb.."

"perghhhh..!!" aku jd kagum.. xde kot aku rase memane slimming centre yg bran nk offer program turun 18 kilo dlm mase 4 bln.. hebak2..

"ko pn buat jgk la.. tgk mcm aku.. aku skrang ni dh berani dh la pkai bju ketat2 ni.." (siyes shit aku xtipu ea ckp cmtu..)

"lps ni pn klu aku nk pegi disko xde le malu sgt.. ko tau, 1st time seumur idup aku, aku pegi disko, selama ni aku yg teringin sesgt nk bkak baju org pompuan, tp last weekend...." smbung ea lg..

"pe dia, pe diaaaa..??!!" aku eager gile bab..

"ade sorg bdk pompuan ni with short skirt & long sexy legs dtg menari ngn aku.. belai2 six pack aku.. siap bkak butang baju aku tuuu.."

aku sentap.. siot btul bdk ni, mkn sorg.. huhhh.. "best ke..??" aku tnye.. member aku ni angguk..

sape untung, sape rugi..?? ntah.. ape moral cite ni ek..?? xde moral.. hakhakhak..



nota kaki : aku cume nk cite yg ade jgk bdk pompuan melayu yg nk bkak baju org laki2, bkn org laki2 je yg suke bkak baju org pompuan ni tau.. hahaha.. so kpd sesape yg ade six pack tu, pegi la disko.. untung2 ade bdk pompuan yg nk bkak baju korg.. huahuahua..

June 11, 2012

perasaan insecurity mnjadikn aku pemalu tp pervert.. ok ke cmtu ek..??


katy perry..


zooey deschanel..

kdang2 bile tgk cermin, msti korg terpikir, "muke aku ni mcm sape ek..??"

sonok jgk trpikir nk tgk diri sndiri ni rupe mcm mane drpd pndangan org len.. same jgk mcm aku selalu pikir, "besar sgt ke aku ni pd pndangan org len..?? pesal org pndang aku dgn penuh unsur2 ketakutan..?? adakah aku ni menggerunkan..??"

sure korg pn ade rase insecurity mcm tu kn..


nota kaki : pesal aku paste gmbar2 kt atas tu ek..?? konpius kjp..

June 08, 2012

klu nk usha, usha la dgn berhemah ok..!!


pd satu ari kt kfc waktu zaman mude aku dulu2, aku dok la beratur ngn member aku nk beli ayam goreng yg eaorg ckp sedap sesgt tu.. ahaksss.. kaki pn nek lenguh dek beratur lame sbb org len pn nk beli ayam goreng sedap tu jgk.. utk mnghilangkan boring, aku ngn member aku usha le awek2 yg ade kt situ..

perghhh awek tu, mantapppp..!! perghhhh awek ni, terbaekkk..!! (saiko kn org lelaki ni.. ahaksss..)

usha pnye usha dlm beberape minit, lalu le sorg minah terbaekkk punyeee..!! pkai tudung tp pkai suar cotton ala2 mcm tracksuit kaler kelabu cerah ikut bentuk tubuh (salah satu aku pnye weakness.. hahaha..) yg mampu membuat kn mate aku xkn lari dr focal point..

"perghhh..!! perghhh..!! perghhh..!! bro2.. ni aku pnye favorite ni.." aku gtau member aku dgn nada yg excited giler..

"aku xminat sgt la pompuan yg pkai cmtu.. klu alang2 nk sexy, biar sexy bebetul.. biar bkak tunjuk sume cleavage yg ade, bru berbaloi.." komen member haremjad aku tu.. hahaha.. mmg haremjad jwb ea kn..

"tp aku suke yg cmtu.. ea consider concealed tp figure still nmpak jelas.. tmbah2 ngn suar cotton tu.. nom...nom...nom.." aku jwb blik kt member aku tu..

mate aku trus follow awek tu.. nmpak mcm mude anak dara lg tp rupe2 nye dh mak org.. ea ddk kt meja dgn sorg ank ea..

"milf.. milf.. milf..!! klu aku kawen nnt, aku wish wife aku still mcm tu jgk body nye biar pn lps beranak pinak.." pinta diri ku ini lg.. hahaha..

"selamat dtg.. ye dik.. nk mkn sini or takeaway..??" tnye akak cashier.. aku mcm besa order dinner plate & member aku order ape ntah xigt.. byar asing2 tp satu bill, student lg le kate kn time tu.. siap order, angkat tray & cari meja ddk tp xde le berani sesgt ktorg ni nk pegi ddk dkt ngn minah bertudung yg hotzzz td tu..

"xkn jande kot milf tu.. klu ko, ko nk tk kawen ngn janda..??" member aku kuar soklan bangang tnpa brpikir dgn rasional..

"huishhhh ko ni.. klu janda cmtu, aku ok sesgt..!! tp tgk le ank ea brape org, hopefully skit2 dh le.. ahaksss.." aku jwb blik smbil membayangkn detik2 indah ktorg g honeymoon siap ngn ank tiri.. (jauh btul berangan kn.. hakhakhak..)

aku cubit ayam original recipe kfc tu cicah ngn sos cili, aku sumbat msuk dlm mulut aku.. lazat..!! nmpak lelaki yg berdiri blkng ktorg td dh dpt order ea, ea trus berjln pegi kt meja minah hot yg ktorg dok usha td..

ayam kfc lazat kt tangan dh mule rase tawar & skit pn dh xsedap..

"msti ea vangge bdk2 muda mngidam nk dpt wife ea.." fikir aku sengsorg sbb nk sedap kn ati yg penuh dgn kemaluan.. yg aku xtahan, husband ea siap senyum kt ktorg lg kot.. denggg..!!

June 05, 2012

materialistic vs realistic..

aku just nk bgtau, materialistik ni xsalah.. sikap materialistik tu perlu ade sbb korg akn thu ape yg baik & akn membantu dlm membuat keputusan yg bijak..


gmbar sekadar hiasan..

satu bnde yg aku belajar lps kawen & aku rase sume husband sedar adelah perbezaan pemikiran antare org laki2 & org pompuan.. amik contoh ; time nk beli baju..

org laki2 ni men beli aje mane satu yg ea rase ok, "ckup la asal ade baju.." tu mentaliti org laki2.. org pompuan plk, eaorg akn beli memcm jenis baju & sume mesti ade kriteria2 yg eaorg dh set kn sblum eaorg beli, " baju msti kaler ni, ade pattern ni, ade gmbor ni.. material msti yg cenggini, yg cenggitu.." haru weiii..

klu korg flashback blik time memule nk kawen dedulu, pompuan akn ade memcm request & bg org laki2 plk, selalu nye.... asal kawen & dpt romen halal jd la.. huahuahua.. menatam btul mentaliti org laki2 ni kn.. hahaha..

nk cari balance bg 2 bentuk pemikiran yg berbeza antare org laki2 ngn org pompuan ni agak payah sbnarnye.. cmne pn, asal kn kedua2 nye igt yg eaorg ade satu tujuan yg same, insyaAllah dr situ dtg nye kunci kebahagiaan.. (cewahhhh.. jd dokotot fadzilah kamtomi gitu.. hakhakhak..)

wife thu ape yg trbaek utk family, husband thu ape yg perlu utk family..

best woooo kawen.. gaduh pn berbaloi sbb ko thu ea family ko.. nk jage balance ni mmg mncabar, kenkdg rase nk mengamuk pn ade.. tp ade sbb nape agame sruh ko kawen & larang korg brchenta sblum kawen..

kpd yg skeptik psl perkhawinan tp still lg gile nk bercouple, ckup2 la.. korg buang mase aje dowh..

May 25, 2012

lawak parlimen..



pd satu ari di parlimen.. sorg ahli persidangan bgun brdiri nk berucap sbb nk cube impress kn PM yg ade same time tu bersidang..

"ade sorg ayah yg gaji nye xde le besar mane tp bg menduga anak2 nye, ea bg jgk 3 org anak ea sorg rm100.. kemudian si ayah cabar 3 org anak2 ea tu utk memenuhkan bilik tido eaorg dgn rm100 yg tektiap org ade tu.. sesape yg brjaye, ea akan mewarisi motor cabuk si ayah.."

"anak pertame blik dgn berbelas guni kacang polystyrene smpai habis rm100 ea tp failed utk memenuhkan bilik tu.. ank ke-2 pn blik dgn brpuluh2 kotak kosong yg jgk dibeli smpai abih rm100 tp still lg failed memenuhkan bilik tu.."

"anak ke-3 plk beli sekotak lilin.. ea amik sebijik pinggan & kemudian diletakkn lilin tu btul2 atas pinggan tu lalu dinyalakan di tgh2 bilik tu.. terang-bnderang la bilik tu kn.. akhirnye si ayah puas ati, anak ke-3 pn dpt la mewarisi motor cabuk si ayah.."

dgn muke yg ckup vangge ahli persidangan tu pn tgk la kt PM yg sedang ddk kt kerusi parlimen kwasan nye.. "PM kite.. sifat nye same mcm anak yg namber 3 tu.. beliau pndai & sgt geliga bile nk melakukn sesuatu bnde sbb ape sje yg ea buat wlu pn susah, ea pikir jgk2 jln nk mudahkan.. ea nmpak ape yg org len xnmpak.. ea buat ape yg org len xpnh terpikir nk buat.. seolah2 mcm cahaye lilin td yg menerangi idup sy & kite sume.. salam 1 mesia..!!"

gawat satu dewan bersorak..

dok xddk dr belah pembangkang menjerit, "lilin sekotak sehinggit.. plg2 mahal pn 2 hinggit.. mane ilang lg 98 hinggit..??!!"

mr. sepet..



a slit eyes guy who live in the era of sengoku.. fought along wif his faithful followers during the dan-no-ura naval battle.. try to eliminate the movement of ishin shishi & apart of match frm shinsengumi disturber.. tagged wif a mighty bushido.. luv shamisen in the evenin' on summer whilst listenin to cheerful sound & enjoyin' the sight of to-ji pagoda temple..

May 23, 2012

mintak tlg tngkap eaorg yg pkai jeans kt sekolah & maktab..



buat pertama kali nye dlm idup aku, bln lps aku beli short jeans brand polo dgn harapan btul2 tahan mcm yg dlm tv dok tunjuk tu sbb short khakis aku sblum ni dh koyak rabak.. dh lame xbertukar, asyik2 pkai short tu je, mhu xreput.. hahaha..

bab pkai jeans ni, tektiap kali aku sarung je suar jeans, msti aku teringat blik memori lame aku dulu2 mase zaman sekolah agame..

aku sekolah agama.. dlm sekolah agama ade satu peraturan ketat sesgt ; student xdibenarkan pkai jeans.. xkire jeans ko tu jeans kaler ijo suar sekolah or kain jeans tp cutting suar jeans.. ko buat cutting jeans tp pkai kain suar slack pn ko kene.. bahaye kn sekolah aku tu.. ahaksss..

kt sekolah aku ni ade sorg warden yg ckup anti ngn suar jeans ni.. name ea ustad mad.. dia akn cube tngkap jgk2 sesape yg pkai suar jeans.. ktorg yg bdk2 ni, bnde2 yg dilarang ni la yg sedap nk dibuat nye.. hakhakhak.. peraturan kate xlh pkai suar jeans, lg le aku teringin nk pkai.. ade la dlm beberape kali suar jeans aku kene rampas ngn warden mase inspection locker.. or terkantoi time tgh pakai lalu disuruh tanggalkan dan2 tu jgk kt situ.. klu sruh bkak dpn kngkwn lelaki kire ok lg la, buat nye dpn kngkwn pompuan, mahu eaorg terjelir lidah melihat keperkasaan angry bird aku.. huahuahua..

lps suar aku kene rampas, selalu nye ape yg aku ngn kngkwn aku akn buat adelah pecah msuk bilik warden & amik blik brg ktorg..!! hahaha.. jaat giler bdk2 sekolah agame ni.. time tu, thrill nk pecah masuk bilik warden pasti disulami dgn degupan jantung yg agak kencang.. tp dgn bacaan "bismillahirrahmanirrahim", aku xpnh kene tangkap.. hakhakhak..

time tu nk beli jeans selai pn pnye la azab.. jd sbb dh byk kali dgr yg brg rampasan konon2 nye akn dipulangkn bile cuti sekolah selalu je ilang sbb senior dh kebas awal2 lg, aku ngn kengkwn aku nekad pecah msuk jgk.. siap tolong lg memember len yg jeans eaorg pn kene rampas jgk or ade jgk le sekotak dua rokok yg ktorg berjaye rembat dlm bilik warden tu.. hahaha..

jeans ni mase zaman aku sekolah agame tu mcm dadah, mcm rokok.. sejenis contraband yg sgt dilarang & 'maut' akibat nye klu kene tangkap.. nk bwk msuk dlm beg dr kampung pn kene senyap2, lipat leklok pastu letak dlm lipatan ken pelikat plk.. lipat dlm lipat gitu.. huahauhua.. bile cuti penggal, dpt pkai jeans, perghhhhh, nikmat sial.. hakhakhak.. rase xskema ibarat seorg outlaw yg bakal buat jaat giler bab.. huahuahua.. mmg feeling yg cm harem..

seolah2 sesape yg berani cross the border, ea mmg cari nahas.. itu mmg law sekolah aku yg agk ketat.. xthu le aku pesal cmtu, ape la yg buruk sgt pkai suar jeans ni xpnh pulak eaorg gtau ktorg.. aku rase law tu bkn setakat sekolah agame je, kt sume sekolah yg berasrama pn ade jgk rase nye.. even kt maktab perguruan pn same..

alang ; adik aku yg no. 3 skrang ni dh posting dkt kota marudu nun.. ea pnh cite mase ea belajar dulu ade la sorg lecturer maktab ea yg concern sgt psl suar jeans ni smpai ea kuar kn statement "nape bakal cekgu pkai suar jeans..??!! ni bkn imej cekgu..!!" dkt adik aku.. xlh aku bayangkn bdk2 lps spm pn still lg nk kene ikut law ni.. aku dh ckup la 3 thun idup tnpe suar jeans.. lg pn aku setat pkai suar jeans lps mak aku dh give up nk beli suar utk aku sbb lutut suar selalu koyak, jd mak aku belikn aku suar jeans..

skrang ni aku tertanye2, nape sekolah aku dulu tu pndang berat sgt psl suar jeans ni ek.. suar jeans ni berdosa ke sesape yg pakai..?? dulu mungkin la sbb aku rase nnt ade je org bebdk yg pkai jeans koyak la, jeans lusuh la.. bebdk sekolah agame kene la jg imej bang, ktorg kn harapan negara.. huahuahua..

aku idup dlm environment yg buat suar jeans tu nmpak buruk, nmpak mcm jaat giler.. warden aku tu pn pnye la bertungkus-lumus berusaha sepenuh keringat cube tangkap sesape je yg pkai suar jeans..

ermmm.. pelik tp benar..

May 18, 2012

suami anda suke menonton rancangan masakan di estro..??

aku xsure brape ramai org lelaki yg suke memasak.. tp klu aku le kn, aku mmg suke sgt memasak.. klu kt estro tu, channel 703 & 707 mmg le heaven utk lelaki ayu mcm aku ni.. huahuahua.. cm harem..!! klu dh xde bnde sgt dh nk tgk, aku biarkan aje channel tu terpasang sengsorg..

kaum wife2 ni msti suke klu tgk husband eaorg layan rancangan memasak kn.. dlm kepala msti dh pikir, "sonok nye aku klu husband aku try masak mcm jamie oliver masak.." sume org tertipu..!! hakhakhak.. org lelaki suke tgk rancangan memasak org putih ni sbb rancangan tu bkn setakat rancangan memasak, tp... subliminally jgk adelah rancangan soft porn..!!

itu bkn rancangan memasak tp porno yg menyamar jd rancangan memasak.. tektiap kali chef ea buat ape2, mesti kamera akn fokus dkt cleavage.. mcm shot2 yg kt bwh ni..






pesal nk kene cucuk2 cenggitu..?? pesal kene pgang ingredient cmtu..?? pesal ade botol enter frame bile ade cleavage shot..?? arghhhh..!! cmne nk salin resepi klu tangan nk pegang pen pn xblh..

sbgai sorg lelaki & suami yg brdarah panas, niat suci aku nk blajar memasak selalunye mnyimpang ke len.. itu belum lg cite psl nigella lawson or rancangan porno plg obvious ; bridget sexiest beach, yg host nye adalah sorg playmate playboy..!! what da fuck..!! rancangan2 cmtu mane sesuai klu nk tayang tghari bute estro woi.. tayang le memlm, bile aku sorg2 aje dpn tv.. hakhakhak..


nigella lawson's english muffin.. ermmm.. tp ea dh berisi dh skit skrang..

skrang ni aku nmpak wife aku tendency nk kontrol remote tv (sesuatu yg aku akn elakkan dgn mnggunakan kosa veto suami.. ahaksss..) kluar aje rancangan masakan yg sexy2 ni, klu wife aku ade, aku cpt2 tukar channel len.. masalah nye wife aku dh pndai nk majuk2 mintak remote & ea nk conquer remote sorg2.. xpe, bg aje la.. ea pndai bkak channel arab nombot 111 aje pn sbb ea pnh ddk jeddah kn dulu2, kire nye nk amik feel blik gitu.. hahaha..

"syukur la.. boleh le jgk wife aku ni remind blik ayat2 arab yg ea pnh blajar dulu2.." pinta minda cetusan adrenalin aku ni.. tang tang tang..!! trus kuar selambak bontot awek arab tgh belly dancing, siap ngn irama pdg pasir lg dowh..

aku pn tukar blik rancangan memasak cpt2..



whoaaa..!!

May 11, 2012

"bang.. sy nk antar wife sy pegi keje ni.."

1st time gua address public bgtau psl wife gua bile gua nk antar ea pegi keje ari sabtu bile ntah.. mule2 rase pelik bile sebut 'wife aku', tp lame2 jd ketagih le plk.. huahuahua..

a. wife gua pompuan tulen la.. (cm sial kn statement ni.. hakhakhak..)

b. gua just nk bgtau, kpd sesape yg tgh hangat berchenta, bek kawen cpt.. byk bnde len lg yg korg perlu hadap.. jgn dgr ckp org yg kawen tu cenggini nnt, yg kawen tu cenggitu nnt..

c. awek/gepren/marka/makwe langsung xsame ngn wife.. wife berjute-jute kali malahan berbilion-billion kali lg best tau..

d. wife adelah anugerah, gepren adelah masaalah..

kawen cpt2, aku nyesal xkawen awal2 dulu.. klu tk sekarang mesti anak aku dh pgl aku abg sbb umur ktorg hampir2 sebaya.. hakhakhak.. cm haremmm..