May 09, 2009

en-litens.. gilakkkkk..

once upon a time.. hikhikhik.. cm siot je.. cmne ek cite ea..?? haaaaa.. cmni.. dulu mse aku keje kt sg. petani, aku de sorg secretary.. dk cine.. miss khoo aku pgl ea.. umur mude lg dr aku.. biase2 je.. bdn boom gk r.. hikhikhik.. ea ni dh kawen dh.. ank dh de 3 org dh pn.. fuhhhhh.. mude2 dh prductive g2.. hakhakhak.. kawen mude.. biase le chinese custom.. klu ank dh cm xde minat nk stdy, trus d sruh nye keje @ kawen je.. tu yg ah tan ngn uncle ah eik cite kn la kt aku.. reasons nye sbb xnk pkse ank2 buat bnde yg eaorg xsuke n xnk ank buang mase sbb mase yg eaorg buang tu sbnr nye duit tau..!! dats wht i admire 'bout my chinese acquaintnce n evrythin' i gain it through social intrcourse.. ckgu skolah @ lect. u xajr ooooo cmne nk bwk diri dlm idup ni..

k2.. back to miss khoo.. ea ngn hsbnd ea nk ckp org educated tu, biase2 je.. aftr spm, eaorg kawen trus g keje kt singapore.. 2 thun gk le kt sane kate nye.. dr js sewa bilik, keje biase2, ank sorg, nek moto.. smpai la skrang dh blik beli umh kt kdh n ank dh 3 n keje ngn aku.. miss khoo cite mse kt singapore dulu tu, sbb masing2 mude lg, jd hnyut le jgk dgn arus sosial globalisasi ni.. cittttt.. xlh blah tul r ayt.. knon2 motivator le tu.. hakhakhak.. tu smpai brtatu abih jari2 ea.. gothic r knon.. hikhikhik.. itu yg aku nmpk je la kt tgn ea.. yg len tu, hsband ea je la yg nmpak.. eepp2... pe ni.. nk melalut le tu.. (ayt2 t-rex.. kuikuikui..)

oittttt.. pnjang tul mukadimah.. actually aku nk cite kn psl soklan yg eaorg tnye kn kt aku 'bout their car probs.. bru beli kete le kate kn.. hokhokhok.. sbb kn eaorg dh pnh lpk singapore, english eaorg pn ok le jgk, so conversation ktorg pn dlm english le skit2+senget2.. eaorg ni sbnrnye xthu sgt psl kete sbb dh biase nek moto je, jd pe2 hal eaorg akn refer ngn aku.. aku xde le thu mane pn, bodo2 je la.. tp aku ni bkn nye btul sgt, giler aku knkdg tu de le jgk dtg nye.. hakhakhak.. hsbnd ea ; ah yie msti muke angin+nk trgelak pn de klu aku jwb soklan eaorg sengal+senget.. aiyaaaa.. lelex ooo pengyou.. kuikuikui.. kang blik keje ptg ko tepon aku gk ajk yam phui..

miss khoo tnye aku : mr. pet.. how do i chnge tayar bocor ek..?? (soklan pompuan sume msti yg mepek2..)
aku jwb cmni (nk kene kn ea..) : aiyaaa miss khoo.. if indeed u r s u signed off, then a flat should prove absolutely no problemo lo kwn.. hikhikhik.. simply stnd sblh kete u, smile, wave n maybe show a leg skittttt n soon enough ur hsbnd msti dtg pnya la.. hakhakhak.. klu fail gk dlm 15 @ 20, othr red-blooded males wll be lifting ur car off da grd n changin' da tyre fr u.. tp klu u xpretty la kn (miss khoo dh juih2 mulut..) pndai2 la get a pretty frnd buat cmne i ckp kn tu.. hakhakhak..

trus aku ngn ah yie bntai gelak guling2 lg nok.. hakhakahkahk.. itu aku kene kn yg wife.. yg hsbnd ea pn kene gk.. ohhhhh.. mane lh biar.. td kanmen gelak kn wife, now turn ko plk..

ah yie plk tnye aku (ngn muke siyes knon2..) : ah pet aaaa.. i hv noticd a whinin' noise while i drve.. lu agk2 siyes tk..?? wht could it be..??
aku jwb cmni je (dgn niat mmg nk kene kn ea plk..) : aloooo ah yie.. pls dont worry lo pengyou.. b eppi sdh la.. nyway.. 2 cure dat whiny noise is simple lo kwn.. ask ur kids to b quiet la..!! hakhakhak.. it could be things rangin' frm ur wheel bearings le kot.. tp i'd most crtainly chck ur kid 1st lo.. hakhakhak..

hamikkkk.. dua2 org kene ngn aku.. hakhakhak.. muke angin je ah yie.. tp pau marlboro aku gk.. cittttt.. hikhikhik.. eaorg ok je ngn aku.. blh je bwk2 gurau.. jd igt ye adik2.. pergaulan d luar sesame insan adalh biasan pembwkn diri kite hsil dr kite brcakar dn brsalamn.. biar xsemengah tp lh gunapkai skaligus merapat kn ukhwah.. so.. pndai2 le bwk diri ek.. skali lg diulangi, ckgu skolah @ lect. u xajr kite bnde2 alah ni tau.. hakhakhak.. cm dr. shukri abdullah (atok sedara aku tu..) le plk.. xlh blah btul.. poyossssss je lbh.. kuikuikui..

0 observations:

Post a Comment

intend to provoke me..?? keep it up guys.. ahaksss..