July 03, 2009

semak dowh cmni.. huhhh..

blik je dating subuh2 td aku lpk2+lyn slumdog millionaire.. best scene time dk jamal trjun dlm taik sbb amitabh bachan dtg mumbai.. trgamak tul r.. hakhakhak.. aku xlh nk tido la.. mikir kn eleanor aku park kt jln luar nun.. risau tul aku ngn wife aku tu.. uhuksss.. xpe2.. jp lg aku ubah.. seb bek dk kril dh bgun brsiap nk g keje, lh tumpang ea smpai luar nun.. pdhal bkn jauh ne pn.. kentut pn lh bau.. hakhakhak.. sesaje nk manje2 ngn dk gemuk tu..

pnas kn enjin eleanor jp.. on kn air-cond.. haaaaa.. angin je yg kuar.!! sdh.. bru ptg semlm je aku refill gas r134a nye.. pesal pg ni xde pe2 plk.. parak lg duit cmni.. adoyaiiii.. pehal ni.. pe2 pn g park dulu la.. nek mndi2+lyn slmat pg m'sia.. mls nk pkir lg.. tup2 kul 1000 lbh2 sis tia cll ajk brkfst sesame.. aku ok je.. mmg nk kuar pn.. nk g baiki air-cnd tu..

mnum2 lbh kurang brangkat la aku ke kdai cine baiki air-cond ngn ati yg gegar gempita+gundah gulana mngenangkn pe le plk jd nye ngn eleanor aku ni.. tetibe cine tu ngn muke slumber tnpe memikirkn prasaan aku time tu brkate "aiyakkkk.. lu pnye cmpressor sdh rosak lo pengyou.." haaaaa.. babi..!! rupe2 nye risau aku pg td ade bnarnye.. uhukssss.. ni mhu kopak rm4-5rat ni.. semak tul r.. mls la nk pkir.. biar kn je la dulu.. biar berair ketiak sesape yg nk numpang aku t.. hakhakhak..

jp td t-rex cll.. aku cite kn hal eleanor aku tu.. igt kn ea nk tumpang sedih same.. xde lngsung dowh.. mrah kn aku sbb g brkfst ngn sis tia xajk ea de le.. adoyai wife aku ni.. mepek tul.. bkn ea xknl sis tia.. wekkkk r.. pe pn xde pe2 yg mampu mnganggu-gugat focus aku mlm ni mngadap trnsformers 2 : revnge of da fallen..!! autobots.. trnsform.. hikhikhik.. jom tgv jusco bkt raja rmai2.. adun kuale slngor blnje.. hakhakhak.. kang lps tu nk g dating plk.. cpt2..!!

4 observations:

suhaida said...

wakakakakaka...padan muke atok....hikhikhikhik

UnCLe pEt.. said...

aku sumpah kete ko rosak tepi jln+kene bling telor tektiap ari sue..
wekkkkkk r..

suhaida said...

waaa!!! tak baik dowhh mendoakan kejahatan kpd org..huhuhuhu telor2 ni jgn sebut ler...sensetip dowh...tak kene baling tlur dah...dah lebih behati2 dah skrg nie...pengalaman mengajarku segalanyer...cewahhh...

UnCLe pEt.. said...

hakhakhak.. thu pn ko ek..
len kali jgn men gile.. kuikuikui..
pepndai g park kete kt jln moto pe kes..
trime je la.. huahuahua..

Post a Comment

intend to provoke me..?? keep it up guys.. ahaksss..