August 17, 2009

cmmercial dulu2..

awl2 bljr snap pic style cmni dulu.. bangge giler dowh time tu.. alaaa.. benq dc c540 je pn.. tp lh kembang abih pe2 yg lh kembang la cite nye.. ahaksss.. xlh blah.. lbh krang cm pepatah strt kete drve sndiri la.. ahiksss..


11 observations:

Anonymous said...

*gud monink.. ths is ur w.up cll.. ahakss
*eh2..
cm ku knl jew jam 2..
*bnyi ea ala2 mnje g2, kn ba?
hek3..

UnCLe pEt.. said...

a'aaaa.. mnje giler+sesgt le mnje..
trik cmforter lg ade la klu dgr ea bnyi.. ahakssss..

hanilopiplopz said...

uncle pet.. thx link! link u back hokeyhh.. hi! btw..

Anonymous said...

tit.. tittit.. tit.. tittit..
zzzzzz..
+siap bdngkur 2..
ish'hada.. ;p

UnCLe pEt.. said...

hani :
hi.. thnx a lot sis.. keep bloggin'..!!

unenimes :
letih la..

hidungberantai said...

wahaha dasat2...uncle pnya style yg dlu pun sma mcm style sya skang ni ish2 mcm mna nak beat uncle pnya style skang ni...hehe

UnCLe pEt.. said...

ahaksss.. bek nye perli ek.. wekkkk r bro..
kite bru je nk brtatih bro.. gears pn xckup lg..
dh tu tgh stdy lk tu.. cnfrm2 smpan dlm2 dulu minat tu.. uhuksss..

hidungberantai said...

btl la uncle...bukan perli la...ini kata2 benar dariku..tiada yg tidak benar melainkan yg benar2 belaka...xpa uncle walaupun uncle xcukup gear lg tp skill uncle dasat nnti bila dah kerja trus smbar gears dgn tau apa yg nak disambar bukan mcm sya ni main beli je xtau apa2 pun hehe...

UnCLe pEt.. said...

mcm2 dowh ko bro..
xpe2.. insyallah nnt2 ek..
pe2 pn stll lh share da knowledge kn..

hidungberantai said...

wahaha...xpe tu kira kata2 smangat la hehe...yup mesti share da knowledge sbb lg kita share lg byk yg kita dapat hehe...

UnCLe pEt.. said...

jiayu2 bro.. ahikssss..

Post a Comment

intend to provoke me..?? keep it up guys.. ahaksss..