September 07, 2009

exhausted..!!



kpale dh senak.. tulang dh patah2.. bntot dh keras kematu..
tangan dh bengkok2 bgai.. muke dh semak brjambang..
dosa sumpah seranah dh brbakul2..

arghhhhhh..
aku dh penat+ngntuk..!!


sttle je sbmission ptg besok, tgk la.. aku nk drift btul2 tgh2 trffic lght dpn uitm tu.. tgu je la.. huhhh.. piggy tul.. ni klu laptop aku ni lh brckp, mhu d maki2 nye aku.. penat oooo..!!

18 observations:

burt said...

wah HDR sudah melanda ini belog hehehhe

UnCLe pEt.. said...

ahaksss.. HDR trbulence is comin'...!!
tp aku ltk skit2 je dulu wlupn aku dh edit byk dh ni..
tguuuuuu.. ahikssss..

Munira Kirana said...

UNCLE...
aja cekgu hdr la...

double A said...

tu dugaan bulan ramadhan..
harap bersabar..
padahal aku pon nak men...... gak kan..

hanilopiplopz said...

wah.. perkataan piggy ith sudah terampang di blog anda! tiru ea!!

UnCLe pEt.. said...

cikgu murni :
cikgu dh de sftware HDR..??
klu xde lg.. cikgu frwrd kn y.m add..
t lh kite smbang pnjang..
tp pe2 pn credit fr bro burt.. otai tu.. ahiksss..

aie :
aku tgh brsbr gk ni..
seb bek igt aku posa je, klu tk.. huhhhh..

hani :
oittttt.. sori beb.. pe igt sntence tu sis pnye je ke..
org dh pkai lame dh la.. huhhhh..

Anonymous said...

sbo+lex2 ek ba..
ckit jew lg..
less thn 24hr jew lg kn?
go baba go..!! =)

UnCLe pEt.. said...

go..?? go g mane ek ma..?? ahiksss..
sori2.. btw.. thnx ek ma..

muein said...

adoi..bsr gile mulut menguap

UnCLe pEt.. said...

btul2 ngntuk gamaknye tu.. ahikssss..

TuN TeJa said...

opp siannya..nguap tu tutup mulut kang masuk lalat lak....he..he..

burt said...

uncle pet : ish ada lak aku otai...aku pun baru blaja 1st gambar hdr aku upload yg mmbe aku buat kena kutuk abis...sama2la kita blaja...

hidungberantai said...

dasat la..sepet smakin mgganas...auuummmm...

UnCLe pEt.. said...

tun teja :
men klu nguap cmtu jgn kate lalat, bewak pn lh joint..
hakhakhakhakhak.. :D

bro burt :
bro.. dynamic cm limited skit dowh ea pnye preset..
aku nk try cri yg adobe plk kot2 ade..
t pe2 hal aku gtau.. lh je share rmai2..

sham :
aummmmm ek ko.. meowwwww le bru best.. ahiksss..

Fly said...

HDR oh HDR sungguh memukau dan yang bagus keep it up bro editing

UnCLe pEt.. said...

alaaa cikgu.. bru brtatih je ni..
xde nye nk lh smpai cm level cikgu..
klu de silap tlg gtau ek..

aLAnG said...

mengong aku xphm pe
hahahaha

uncle pet..!! said...

ang lg ngarut alang.. ahaksss.. lwk eh..

Post a Comment

intend to provoke me..?? keep it up guys.. ahaksss..