October 02, 2009

hijau..

suke aku klu blik kg.. ijo je mate.. senang+lapang ati.. best ooooo.. ahikss.. dan2 rse cm zainal abidin le plk.. bumi yg tiada rimba, seumpama hamba.. ea dcemar mnusia, yg jahil ktawa.. lalalala.. ahaksss..





13 observations:

noorulaz said...

Last photo really nice!

burt said...

wah mahal we gambar last tu....gila ar g la anta competition mana tau menang we serius we try anta...

uncle pet..!! said...

ahkak noorulaz :
thnx sis.. xde pe2 pn.. bru nk brtatih.. ahiksss..
i'd viewed ur blog.. nice.. keep it up sis..

bro burt :
alaaa.. xnk le bro.. t menang kang cmne.. ahaksss..
poyo giler.. xsdar diri.. huhhh.. kui3..

hidungberantai said...

wah cantik la bro mmg mghijau hbs la...kg kat mna ni..ak ada gak p jln2 kat kuala kedah aritu hehe..tp yg sedey nye xsmpat nak bdating ngan bro gak time cuti aritu..last pict tu tahap gaban tu..

Fly said...

salam..syabas nice photoshot, moment2 yang amat menarik, paling best gambar orang menebar jala tu bro :)

uncle pet..!! said...

sham :
laaaa.. dh mai kdh awt ang xtepon aku.. aku dok jitra ja pn.. klu dk lh mai beraya umah..
xpa2.. ujung thun ni ang blik len, ang halo mai kt aku no.. ahiksss..

cikgu fly :
t.q teacher.. ahaksss..
bru nk brtatih je cikgu.. sengal2 lg.. ahiksss..

burt said...

gmabar tu 1st sbb time orang teba jala tu mahal tu pastu air sungai kat ats dia bengkang bengkong tu pun mahal try jer anta...takpun anta masuk magazine mana tau menang apa atleast masuk lam mag pun da kira bagus

uncle pet..!! said...

adehhhh.. t aku try ek burt..
aku try antr kt magazine sekolah cikgu fly.. hakhakhak..

Burning_Slipar said...

wah pet...best la hg...still ada kg lagi...
aku da xda apa2 dah...
all finish..haha~

double A said...

wah... samelah dengan aku.. tengok hijau memang tenang... even tengok contract doc kaler hijau aku still boleh tenang.. aha

uncle pet..!! said...

anaz :
mana aku dok d kg.. dok d shah alam dh ni..
tu pics time aku blik raya aritu..
boring ptg2, p la mnembak kot dlm kg.. ahiksss..

aie :
oittt.. de ke cntrct doc kaler ijo.. ahaksss..

Uncle said...

Power tuh! Mana boleh nak lawan macam ni....Uncle baru masuk kelas 2 kali....tunggu lah December, Uncle buat exhibition nanti!

uncle pet..!! said...

nnt jgn lupa jmput plk exhibition uncle tu no..
kami nk p mnembak rmai2.. ahiksss..

Post a Comment

intend to provoke me..?? keep it up guys.. ahaksss..