October 23, 2009

talkin' wif aficionado..



primero..
talkin' wif aficionado..
ea lapang kn aku dr hullabaloo dgn vacation dr duty d rantau tanah nabi ngam2 aku nk brperang dgn prsoalan akhir..

secundo..
talkin' wif aficionado..
ea igt kn aku trtinggal device dlm hndbag ea d sekerat jln sbb rupe2 nye jp lg nk gayut lg..

tersero..
talkin' wif aficionado..
aku mmg niat nk mkn tp trlupe lngsung.. kemudian ea sje2 wt lpar sbb nk aku jamah..

quarte..
talkin' wif aficionado..
ea buke mate aku dgn suke2 ea je beli buku itu ini wlupun ea sndiri xpnh buke pe ntah lg nk bace genre buku yg aku interest..


talkin' wif aficionado.. ermmmm..

9 observations:

seroja jingga said...

sape gerangan si tudung manis neh
kekasih? bini kah?

sweet

QaSeH said...

* baba...
. talkin' to aficionado.. "dialah d ati!!!"

* seroja jingga..
. sweet eh..?
kahkahkah.. ;p

uncle pet..!! said...

seroja kaler oren :
ermmmmm.. sape ek.. ahiksss..

qaseh :
prett.. prettt.. prettttttt.. huahuahua..

hanilopiplopz said...

ape kau merepek ni labiiiiiiiiiiiiiiii...hahahaha

hidungberantai said...

uish...nak kena msuk tadika blk la...ak tak paham apo kebenda yg hg merepek ni...yg aku paham ttg niat nak makan tu jer...makan pa tu...makan lah selalu agar terjadinya selalu makan...

Uncle said...

Dear UP.
Tajuk tu mengerikan lah...ingatkan ada bacaan "talkin" tadi, rupa2nya talkin'.

uncle pet..!! said...

hani :
aduhai manisahhhhhh..!! ahiksss..

sham :
ang nk msuk tadika mana..??
msuk yg sepupu aku pnya mau dk..??
tp kt jitra nun laa.. ahiksss..

uncle shahrir :
ni msti time habit merapu uncle dok tgh mai ni.. ahaksss..

FdausAmad said...

Salam,

Gua nak ajak lu dtg lepak blog gua.
rilek rilek.

Selambe..

uncle pet..!! said...

salam.. k2.. t gua jenjln blog lu bhai..
adehhh.. pelat lidah aku nk brckp lua gua lu gua ni.. ahaksss..

Post a Comment

intend to provoke me..?? keep it up guys.. ahaksss..