October 20, 2009

meliar dgn natural..




adehhh.. cm hampeh je tittle kn.. ahiksss.. dh lame gk r aku xpblish kan entry under photoradical label ni.. rindu la ngn photograph+photographic.. another channel to voice out my feeling.. neway.. im totally extreme anger rite now.. hate bossy people.. g blah r..!! korg xde pn xpe la.. xralat mane pn.. adehhhh.. teremosi le plk.. ahiksss.. dh r.. mls nk lyn dowh.. bek aku lyn ayer trjun.. lg sejuk+calm.. bestttt.. ahaksss..

13 observations:

mOhd irWAn said...

lawa sey gamba nie

TuN TeJa said...

weh pet ngko marah sape tu!!!tak pe layan ayer terjun je...tapi jgn terjun bgnan plak!!!ahaksss...jom mandiiiii...

Munira Kirana said...

Patut la uncle senyap je ye...
sabar ea uncle..
back to the nature mmg bleh wat kita tenang =)

Anonymous said...

terbaik ngko wok.. chaiyok2.. hik3..

QaSeH said...

. sape yg bossy 2 ba..?
. ermmmm...

hanilopiplopz said...

ha dah tu bile lg nk g meliar ngan nature??
jom2!

hidungberantai said...

ish2 pe marah2 ni pet...jgn ar gitu...rsa nak mrah jer p terjun kat air terjun tu pahtu pekena lak kari kepala ikan mmg layan..ni p terjun katna ni...terjun lah kamu sebelum kamu diterjun kan...

suhaida said...

down!!! sky is fallin down....hehehehe
layan jer ar air trjun tu tok...x yah bik port sgt bende2 cam tu...idup atok!!!!

burt said...

patut senyap aku ajak outing pun tak reply...lek pet...kau kasi iron panas jer kat perut si boosy tu (hehe batu api lak) we gambar last tu best..aku pun selalu main benda ni kalau mandi air terjun

Uncle said...

Nice shots...cerita sikit!

uncle pet..!! said...

mohd irwan :
thnx a lot bro..

tun :
oittt.. pe giler ko ni tun..
nk mndi pn nk ajk aku.. g sorg2 dh le.. ahaksss..

cikgu murni :
yeszaaaa.. tenang setenang2 nye.. ahiksss..

unenimes :
ye.. jom chaiyok2.. ahiksss..
sape lk silent reader ni..??

qaseh :
ermmmm.. sape ek.. huahuahua..

hani :
jom2.. tp dh selalu sgt dh meliar dgn nature..
nek lemau dh ni.. ahaksss..

sham :
pehhhh.. kari kapala ikan tu.. trbaekkkk r..
smbil melantak lh men2 ayer ngn kaki..
cm dlm cite nordin ahmad+ummi kalthom dulu2.. ahiksss..

sue :
ye.. idup uncle..!! huahuahua..

burt :
a'aaa la.. tu le psl..
aku pn rse cm nk tuang ayer pnas je dlm lubang idung ea..
bru masyukk.. hakhakhak..

uncle shahrir :
thnx uncle.. kita bru ja nk brtatih..
uncle siap nk buat buku+exhibition dh.. ahiksss..
cita nya ialah iso 200+middle shrpen.. btui ka uncle.. ahaksss..

seroja jingga said...

melatop

uncle pet..!! said...

opocot.. molotup ekau.. ahiksss..

Post a Comment

intend to provoke me..?? keep it up guys.. ahaksss..