November 18, 2009

bos power..

cite de'ah mnipu ni psl satu makhluk yg bru je appointd jd boss besau kt satu company yg jgk besau toilet nye.. ahaksss.. siap 1st board la kt bursa saham.. klu xsilap bursa saham botswana kot.. pndek kate mmg besau le company ni.. kt company tu de la mcm2 probs.. staff pemalas la.. staff cuai la.. kurang motivasi la.. dan bemcm2 lg la kejadah2 yg agk kureng sesuai utk dperbncangkn.. ahiksss.. nk djdkn cite.. boss besau ni pn decide nk ajr skit staff2 ea on his 1st day jd boss besau ni.. so.. sesape yg ea nmpak mcm tgh ngular+ngeliat2, kire bunge2 nk jd pemalas je, ea fired on da spot.. lbh krang cm donald trump tu.. mmg malang xde bau dowh, boss besau tu trnmpk le seorg staff lelaki ni tgh bek nye nyandor kt tepi dinding..

"tu yg baju merah tu..!!" boss besau tu mnjerit.. sume staff2 trkezut ko nyah.. memasing tgk aje lelaki tu..
"brape gaji awk..??!!" tnye boss besau kt staff lelaki tu dgn nade cm nage nk nyimbor api je gitu..
"errr.. dlm rm8rat je boss.." gtau staff lelaki tu smbil trketar2..
boss besau tu tengking lg.. "nahhhh..!! hamik rm8rat ni.. get lost.. berambussss..!! klu nk malas2, g malas kt tmpat keje len.. huhhh.." fuyoooo.. mrah benor boss besau tu.. so.. staff lelaki tu pn amik la duit tu.. trus blah cmtu je..



boss besau tu pndang sume staff2 ea dgn muke cm ganaz nk mampus gitu.. memasing cm pham je, sesape malas sure kene fired je nnt.. merasekn sume staff2 ea dh pham la akn situation td tu, boss besau tu pn puas ati kanmen.. otw brjln nk blik ke opis ea smbil brsiul eppi2 bgai, ea brhenti kt scretary ea kjp.. ea tnye kn ngn scretary ea tu.. "mamat td tu keje dpartment mane ek..??"

scretary ea pn jwb la.. "ooo.. mamat td tu bdk anto pizza boss besau.."


notakaki : sengal nk mampus dowh.. huahuahua..

6 observations:

hanilopiplopz said...

bodou punyau boss besau!! hahaha

suhaida said...

x do koje ke atokkkk..

uncle pet..!! said...

sis hani :
bos besau tu mmg bodo kn.. ahiksss..

sis sue :
xde keje le sue.. lepaking je la.. huahuahua..

eYe oF aNt said...

Hahahahahahha!!!
Best!!!

TuN TeJa said...

masih ujud kah manusia yg sebegini dimuka bumi ini????budusss sesgt2

uncle pet..!! said...

ayen :
ahiksss.. mepek kn uncle ni..

tun :
aku rse ade lg kot tun.. bos ko cmne..?? ahiksss..

Post a Comment

intend to provoke me..?? keep it up guys.. ahaksss..