November 22, 2009

i'm waitin'..


aku tgu nk trbang je ni.. ahaksss..

cnt wait any much longer.. tp nk kene tgu jgk.. xpe2.. aku g tgu gk kt arrival gate tu nnt.. coz nothin' make me prfect rather thn her.. da rest of my life.. (perghhhh.. karat.. bak kate burt.. ahiksss..) seb bek le mase xlh nk dfrwrdkn ke time2 yg best.. skip time2 yg kureng best.. xpn ptah blik ke time2 yg best.. seb bek le kn.. klu tk spnjang mase aku best yes2 je mmnjang.. ahaksss.. a weeks @ a months stll in cnsideration la sbb thu time tu pnjng lg.. tp ni kureng dr 24 hrs je lg ni.. adoyaiiii.. sangap dowh.. huahuahua.. dh mcm nk bkk posa le plk.. sehari bnar lh je nunggu.. abih rata dunia brjln g wt keje.. ni lg 3 mnit nk brbuke, gigil keting2 tgk sirap bndung cincau+kueh pelita 3 bijik singgit tu.. trgamak.. ahaksss.. adehhh.. ape aku mepek ni.. xpe2.. sok aku tgu kt arrival gate ek.. sblh souvenir kiosk tu.. xpn klu lame sgt, klu dh brkilo sesgt jauh nye, ade je la aku kt luar tu.. sap kok dulu.. huahuahua..

2 observations:

hidungberantai said...

ish2 berat bebeno kamu nih...nih akak qaseh dah nak blk ka smpai jadi lagu ni...xpa2 selamat berbahagia..p la mkn kari kpala ikan sma2 bru la best..

uncle pet..!! said...

ahiksss.. ang tau xpa sham.. otw dh ni.. hehe..

Post a Comment

intend to provoke me..?? keep it up guys.. ahaksss..