March 01, 2010

silangkate..

adehhh.. sbnr nye tittle tu xde lngsung kene mngene ngn entry aku ni.. tp sipi2 pipi sblh kiri tu ade la.. ahaksss.. life aku skrang ni dh mcm men silangkate.. wt satu sentence.. lh smbung ngn satu lg sentence.. tup2 lh create sentence len plk.. last2 abih satu kotak game tu.. huahuahua.. tp most of the sentences mmg mcm kene ngn pe yg aku nk.. pe yg aku hajat.. aku ikhlas kot ek dlm idup+prhubungan sesame mnusia ni.. hakhakhak.. statement poyos giler.. ahiksss.. msuk je march arini, msuk le jgk bln kedua aku keje kt cmpany ni.. jv cmpany yg proposed utk electrified double track project (edtp) frm ipoh-pdg. besar.. one of the largest+costly project ever done in m'sia & aku dpt change utk perform sesame dlm project yg akn jd history tulang blkng pngangkutan kt m'sia ni in future.. coz of dis superb project, for sure resume aku akn jd mahal.. statement poyos lg.. ahaksss.. tp pe2 pn alhamdulillah sesgt.. bile dh cmtu nnt, aku hrap aku mampu achieve pe yg perlu utk aku+qaseh.. xlupe jgk utk bonda+ayah+siblings.. cm silangkate kn.. brsambung2 aje sume tu wlupn tu sekadar hrapan.. tp klu xde harapan, xde gune gk kn life.. tu le psl aku pick tittle ni.. ahiksss..

scope of works aku more tu contract.. more to agreement.. more to solution of dispute btween us & sub-con.. tu psl dlm entry aku sblum ni aku gtau yg aku ni kaki putar-belit cite yg brsngkut ngn contract.. hakhakhak.. jaat giler bab.. tp setakat ni sume2 stll bind wif da fact lg la.. bru je sbln aku joint cmpany ni, aku dh pblish kn 10 contract yg trsidai je sblum ni dlm almari besi kt opis tu.. contract manager pn heran cmne aku wt.. ea ckp aku ni cm tok pek kong yg de byk tgn tu.. huahuahua.. de aku kesah.. ahiksss.. aku jst pkir yg aku ni keje ngn org+a part frm da biggest projct ever, aku perform as good as i can.. dats me.. cntribute da life 2 da work.. huahuahua.. ayt xlh blah.. poyos lg.. ahaksss.. xpe2.. pe2 pn aku ikhlas keje nk cri rezeki.. nk wt byr utang loan ptptn.. karang xlh fly g obersee kot wei.. wt nye sngkut kt depart gate kang lg naya.. malu dowh.. huahuahua..



klu telekom tgk ni msti eaorg pgl aku keje bhgn yg wt yellowpages tu kn.. hakhakhak..


port aku plg blkng skali.. lh le surf tenet+men f.b slalu.. ahaksss..

ari sbtu aritu lps je keje, aku trus blik damansara.. nk jmpe qaseh aku.. bdget jiwang ar knon.. ahaksss.. bkn pe.. sok ari ahad nye tu, qaseh dh nk blik jeddah.. skali lg aku ulang k.. qaseh dh nk blikkk..!! (bce smbil imagine sentence tu ketar2 sebak k.. uhuksss) mlm tu melepak je ktorg.. meluangkn saat2 akhir brsame gitu.. eeeee.. geli dowh aku ayt jiwang2 ni.. huahuahua.. sok nye ktorg kuar dr umah dh nk dkt tghari dh, lunch dulu kt klia sblum qaseh+fadh grk blik.. tp qaseh blik cuti kali ni aku senang ati sesgt.. sejuk ati aku sbb ea dh mule brtudung.. dh mcm pe yg aku+family ea+kngkwn ea hndak kn.. alhamdulillah.. aku suke.. suke.. sukeeeee sgt.. hakhakhak.. lps qaseh+fadh ilang je dr pndangan mate sepet ku yg chumil ni, aku grk blik perlis trus.. poyos giler bab lg.. huahuahua.. aku kuar dr klia kul 1445.. smpai perlis kul 1830.. haaaaa.. mmnjang trpacak je meter kete aku time tu.. ayah qaseh pn trkezut mse aku cll ea sbb kate nye aku smpai cpt sgt.. seb bek ea xbebel kn aku mcm qaseh slalu bebel kt aku.. ahaksss..


msuk ayer dowh mamat ni.. benci aku.. huhhh..


lambaian seorg kekasih.. huahuahua.. geli eh kuntum2..

tghari td, achik ida ; tea lady opis aku de wt knduri skit.. knduri arwah hsbnd ea katenye.. tp yg best nye kt opis aku ni, sume org sekepale.. sume org joint klu de mjlis pe2.. strt dr top mnagement smpai le ke cleaner.. xkire le melayu, cine @ india, siap lh share2 nsik lbh sesame lg aku tgk.. kagum banget gue.. huahuahua.. aku rse tagline "1malaysia" datuk seri najib tu mmg fully apply la kt opis aku ni.. best sgt rse nye dowh..





lantak jgn xlantak.. hakhakhak..

mse otw drve blik dr opis ptg td, aku selisih ngn h3.. rm300k++ tuuu.. xthu le anak datuk mane yg bwk kete tu.. ntah2 geng horatio ; csi miami tu kot ek.. warghhhh.. msti de high profile pnye case kt loq staq ni.. oittt.. censored2.. huahuahua.. tp xlh le lwn ngn geng lembu pusing2 bndar nek lori.. rse style lg kot.. hakhakhak.. tu psl klu time blik keje peptg, aku suke bwk kete slow2.. ikut jln prsekutuan biase.. lh tgk memcm.. knkdg tu rse tenang pn ade gk.. bkak tngkap+lyan rkok sebtg dua.. perghhh.. masyukkkk siot.. ahaksss..


aku kejar gk smpai dpt dowh.. huhhh..


raye aji rse nye lmbat lg kn.. jom outing duluuu..!! ahaksss..

4 observations:

- Malia - said...

sepet nangis!!!!!!hahahaa

uncle pet..!! said...

kntot ar malia.. nana tu yg nanges la.. sepet relax je.. kite ni macho kot.. huahuahua..

QaSeH said...

*malia..
. yeee.. sepet yg nanges!! ;p
*ba..
. kje rerjn tau
. thnx so much..
. im alwiz LUV u!!

uncle pet..!! said...

mepek ek mepek.. celah mane le plk kite nanges.. ea yg meraung2 xnk ngaku.. huahuahua..

Post a Comment

intend to provoke me..?? keep it up guys.. ahaksss..