April 01, 2010

get familiar k..

actually terms yg aku nk cite kn satu2 kt bwh ni msti korg slalu dgr kn.. ++dr awek2 korg.. huyoooo.. cm byk awek je.. kuikuikui.. aku gain sume ni pn frm qaseh.. she influenced me so much.. bad influence btul.. wekkkkk.. hikhikhik.. mostly word ni ea akn kuar+war2kn dlm angry mode.. hakhakhak.. nape ea mrah ek..?? sbb aku jaat.. sbb aku psycho.. sbb aku seben.. huahuahua.. sbnrnye byk lg terms yg mngkin kite trlps pndang yg slalu je kite hdp kn, tp ini je pn yg sempat aku igt setakat otak tgh sebu ngntuk ni.. ni pn aku tulih kt a4 dulu.. kang klu aku igt lg, aku smbung blik ek.. so.. dk lelaki yg de trbce psl bnde mepek aku ni, amik2 le buat perisai agr korg xkene baling dek high heel awek korg tu.. oittttt.. tu bkn experience aku la.. aku dpt kiss lg de la.. hakhakhak.. gilakkkk aku dh dtg blik..

fine..
word ni le yg pompuan suke gunekn utk hentikn pergaduhn.. lbh2 lg bile ea rse ea yg btul n korg kene diam.. jgn nk cri mampus nk gunekn word ni utk memberi gambarn rupanya.. especially time ea tgh try2 bju kt kdai.. cnfrm2 gduh nye la lps tu.. hikhikhik..

lima minit..
yg ni sebnrnya 1/2 jam @ lbh tau.. lbh kurang same gk r dgn lima minit yg game bola akn abis seblum korg bwk smpah2 kuar.. trnsction in blance le tu.. kuikuikui..

xde pe2..
yg ni plk mknenye somethin' n u nd 2 b alert.. dis word rpresent perasaan pompuan yg inginkn korg spin dlm washin' machine.. hakhakhak.. slalunye kn, ini akn memulakan prgaduhn yg akn brtahan selame lima minit n finishd by fine.. hekhekhek..

pegi lah..!!
(dgn kening terjongket nek..) ini adalh satu challenge yg akn mmbuat pompuan jd mrah dgn xde pe2 dan diakhiri dgn fine.. huahuahua..

pegi lah..
(dgn kening biasa2 je..) yg ini mngalah @ buat je la pe yg wk nk buat sbb sy xkesah pn.. korg akn hnya mendpt ctuasi ini kjp aje n dlm beberape minit lps tu disusuli dgn xde pe2, fine dan ea akn berckp kembali dgn korg dlm mase lima minit blik bile ea dh sejukkkkk.. fuhhhhh..

huhhhh (mngeluh kasar..)
yg ni sebnarnye bknlah prkataan, tp knyataan yg sering disalah anggp oleh org lelaki.. huhhhh (mngeluh kasar..) brmkne ea mrasekn korg adalh seorg yg "damnnnnnn" at dat time dan ea sndiri trpkir napelh ea mnghbiskn mase brdiri kt situ dan brgduh mngenai xde pe2.. kuangkuangkuang..

huhhhh (mngeluh lembut..)
lg skali ni bknlah prkataan.. huhhhh (mngeluh lmbut..) mean yg ea brse puas.. adalh lbh elok korg ddk diam2, jgn buat sbarang tindakn.. dia akn kekal puas g2.. hakhakhak..

ok lah..
dngerous statemnt yg seorg pompuan blh buat kt lelaki.. ok lah brmkne ea nk pkir pnjang sblum ea bls dndam trhdp prbuatan korg yg tlh mnyakitkn hati ea.. ok lah slalunye digunekn dgn fine brsame2 pegi lah..!!

buat lah..
di mse dpn dlm mase trdkt ni, korg akn dilande masalah yg bsarrrrr.. mampus lg.. hakhakhak..

tolong lah..
yg ni bkn kenyataan, sebliknye adalh pelawaan.. seorg pompuan mmberi korg peluang utk mngeluarkn sbarang alasan @ sbb d ats apa yg tlh korg lakukn.. korg mmpunyai peluang yg adil dgn kejujurn, jd brhati2 dan korg xakn mndapat ok lah..

trime kasihhhh (cm ngade2 skit..)
seorg pompuan mengucapkn trime kasihhhh.. jgn pengsan plk.. ucp blik kasih diterime.. eeeee.. bestttttt..

trime kasih byk2..!!
yg ni beza byk dr trime kasihhhh (cm ngade2 skit..).. seorg pompuan akn mnggunakn word ni bile ea mrah giler bab ngn korg.. mnunjukkn yg korg tlh mnyinggung perasaan ea dan akn diikuti dgn huhhhh (mngeluh kasar..).. brhati2 utk xbrtanye pe yg salah selepas huhhhh (mngeluh kasar..) tu, sbb ini akn mmbuat ea brkate xde pe2 +g blah r ko..!!

hakhakhak.. sndiri mau igt le ek.. aku dh tlg dh setakat yg mampu.. yg len2 tu korg hdp le sndiri.. huahuahua..

5 observations:

Chutra Padi said...

Rajin hang dok mengkaji pet. Aku nobatkan hang sebagai Dr. Puan..bukan Dr. Sakit Puan. Hahaha!

uncle pet.. said...

trimas2 pitt.. jasa mu d kenang.. huahuahua..

seroja jingga said...

weh pet

ade lagi satu bila pmpuan cakap "SHUT UP" tu maknenye baik korang angkat kaki.hehhehe

sihat kah kamu?

Syarifah Aisyah Binti Syed Abdul Hamid Al-Qudsy said...

ahak ahak ahak.. ye la tuuuu..

uncle pet.. said...

ahkak lin : tgu je ni sntence tu kuar, pastu pet blah je la.. ahiksss..
sehat cmtu2 je la ahkak.. ok aje.. kak lin cmne..?? sehat..??
btw.. eppi besday "life.." ahaksss..

sya : btul laaa.. ke abg blnje ade kuar kn sntence len.. oppsss.. kantoi sdh.. huahuahua..

Post a Comment

intend to provoke me..?? keep it up guys.. ahaksss..