April 29, 2010

jd "mat belia.."

dlm idup aku ari2, aku sbnrnye lg selesa dgn suar jeans lusuh, t-shirt leher bulat & crocs ace golf aku tu je.. bg aku, tu la outfit plg best+plg selesa.. rse nye klu pkai salvatore ferragamo @ gucci pun xde le sesedap memakai jeans+baju bundle.. sngguh beb.. aku xtipu..

tp kali ni aku dh xdpt nk elak dh.. mmg btul2 xlh nk elak dh.. uhuksss.. nxt week aku dh nk kene joint cnsultant.. top 3 kt m'sia kate nye.. dat means aku nk kene pkai proper la klu g keje.. mahu xmahu, aku kene gk melalui tranformasi dlm berpakaian, bkn pakaian dlm k.. pe giler aku dua alam.. huahuahua.. kang klu nk men ikut sedap aku je, mahu pengsan board of director tgk staff eaorg hnya seorg bdk tough (tough ke aku.. ahiksss..) yg memakai suar jeans levis lusuh & t-shirt hitam bercop megadeth dtg keje.. hakhakhak.. mampus aku pastu..

so lps selongkar2 gebuk buruk aku tu mlm td, ade le 3-4 helai kemeja yg stll ok lg la pd pndangan mate haru-biru aku ni.. ahikss.. +ngn kemeja yg qaseh bru beli kn aritu (syg gk ea kt aku ek.. statement poyoz.. huahuahua..) means ckup le rotation schedule utk semggu sblum aku nk lh strt buat perangai pkai jeans ngn t-shirt blik.. hakhakhak.. pe2 pn cnfirm jd mat belia le aku nxt week.. cmne le ghupe agknye ye.. uhukss.. hrap2 xde le sedih sgt.. ahiksss..


klu cmni le jd nye mmg ar dh melampau.. level nerdy giler dh ni.. huahuahua..

4 observations:

*Miss Geli^ said...

kang kalu nak kawen, takkan nak pakai jean ngan baju bundle gak??

uncle pet.. said...

tu len cite la ahkak.. siang nye brpanas pn xpe lg.. kang mlm "balimi" le jwb nye.. huahuahua..

QaSeH said...

. abe mat belia... hahahaha!! =p

uncle pet.. said...

kang ade gk yg kene kokang idung tu kang.. wekkkk..

Post a Comment

intend to provoke me..?? keep it up guys.. ahaksss..