May 02, 2010

jenjln..

xde le aku jnjln mane pn sbnarnye.. ni pn cite ujung mgu lps.. jst blik kg aje.. tp tu la kn.. bile dh blik kg tgk muke mak ayah, tenang je ati.. gamak nye itu le kose yg tuhan bg kt mak+ayah kn.. sejauh2 mane pn ank eaorg pegi, kepangkuan keluarge jgk pulang nye.. uhuksss.. haaa.. sdh.. tacing le plk..

actually last week xde pn aku plan nk blik kg ke pe ke.. jst nk lpk umah aje la ujung mggu.. ntah cmne ntah ptg jumaat tu adik man call aku dr opis ea tnye nk blik kg ke tk.. on my rply aku gtau nk blik jadah mnde tgh2 bln ni.. kocek brseredak je ni dowh.. adik man maki aku blik sbb xtggu bg ea abih ckp dulu.. ahiksss.. kene setempek.. "pak chik khairul ade meeting kt k.l, ea ajk kite blik sesame mlm nnt.. lg pn penat ea nk drve sorg.." owhhhh.. klu cmtu aku ok le.. xde pkai duit le kite ek man.. huahuahua.. trbaekkk.. tgu mnde.. blah je la.. rezeki jgn dbuang.. musuh jgn dpggl.. halau jejauh gitu.. hakhakhak.. aku mepek lg..

lps maghrib lbh kurang pak chik smpai.. ke kelana jaya dulu ktorg sbb pak chik nk amik kwn ea jp.. otw tu blh plk de mamat moto mane ntah dtg sondol kete ktorg dr blkng.. trgolek2 ktorg tgk ea ikut cermin blkng during da mean time.. sian.. tp seb bek xde ape2 dowh.. brek tgn moto ea je yg ptah.. dh2.. meh aku je la yg bwk kete.. kang bnde len plk yg jd kang.. alih2, dr kelana jaya smpai ke jitra nun kot aku drve.. huhhh.. dh le drve sngsorg plk tu.. yg len bek nye bantai tido.. siap brdengkur bgai kt blkng.. huhhhh..

sabtu+ahad melepak kt umah je keje nye.. xde wt pe2 pn.. mkn+tido+tgk t.v+tenet.. ulang blik mnde yg same smpai lemau.. huahuahua.. ahad mlm aku ngn adik man blik kolumpo ngn bas.. perghhhh.. 1st time ni nek bas double-deck.. ddk ats plk tu.. teruja aku.. +jakun le kjp.. ahiksss.. tup2 seat aku ngn adik man nun plg dpn nun.. teruja+jakun lg skali aku.. huahuahua.. cermin dpn bas bsar gile dowh.. dh mcm tgk wayang.. real giler beb.. sumpah aku teruja..


siap de warning tu xbg letak kaki @ beg.. tp ade aku ngn adik man kesah.. ktorg hntam gk ltk kaki.. huahuahua..


ni aku snap pkai fone dlm bas je ni.. bkn kt luar tau.. bapak real 3d dowh.. best giler..

tp sbnar2 nye.. dlm keterujaan aku tu.. aku nk gtau satu mnde ni.. jgn le korg cite ngn org len.. aku hrap sesgt ni.. tlg ek jgn cite.. sbnrnye.. aku harem xtido lngsung mlm tu sbb tkut giler dowh..!! giler kot flyover atas kepala je ni.. eeee.. time bas trun dr terowong bukit meru, ipoh nun, nendang je kaki aku ke dashboard yg de notice tu.. buat nye drver gtal nk nyepak emergency brek, xtrbang aku.. dh tu satu mase tu, ade le helicopter polis ni wt rondaan kot.. tp kepala ea mcm mnghale ke bas aje.. mcm nk mnjunam dtg gitu.. dh le aku ddk plg dpn+plg atas, xcnfirm2 aku dulu ke yg cium kepala helicopter tu klu ea dtg.. eeeee.. wlupn jauh nun kt atas, cuak aku korg xpyh thu le.. giler bab pnye cuak ar.. adehhh.. lenguh kjp kaki aku dek nendang dashboard tu.. ahaksss.. seb bek la bas tu bhenti relax kt r&r mane ntah kjp.. fuhhh.. lega dowh jmpe toilet.. huahuahua.. pastu bile bas dh nk strt jln blik, prasaan aku kmbali brcampur-baur le jgk.. gedik2 suke sbb 1st time nek bas double-deck ngn tkut tgk jln.. ahiksss.. seb bek la dh tukar drver yg ala2 dh ke stage pak chik2 gitu.. suam2 je la kelajuan nye, tp xde le smpai ke level slow motion gitu.. tenteram le skit jiwe aku yg sensetip+tacing ni.. hakhakhak.. tp stll xtido ar.. cuak td ade lg dowh.. ahiksss..

sesmpai je stesen bas shah alam, cari teksi, trus mncanak blik umah.. dgn ala2 lenggang kangkung steward bru blik operating dr route yg cm harem+brsepah ngn air-vacuum, aku ngn adik man nek tangga dgn penuh kemengantukan.. bkak pintu umah pelan2.. bkak kasut pelan2.. letak pullman kt tp dinding pn pelan2.. tummmm.. tergolek doq kt living hall dan2 tu jgk.. huahuahua.. itu le sedikit sebyk cite gedik2 aku jenjln nek bas double-deck utk kali ini.. sumpah aku xnek dh.. ahiksss.. biar le org nk ckp aku jakun ke pe ke.. ade aku kesah.. nyawe kot..


nota kaki : pe2 pn trjadi, im stll acting likka johny depp.. da bad boy turned good type.. da hotel room trasher turned loveable daddy type.. xpn mcm chriss o'donnell pn ok gk.. huahuahua.. pe kene mngene ngn cite pn ntah.. ahiksss..

4 observations:

QaSeH said...

. ari 2 sblm g eksen sgt kn..?
. dh nek, len lak citenye? huahuahua..
. huahuahua lg + smbil guling2 ;p

uncle pet.. said...

diulangi sekali lg.. "biar le pe2 pn org nk ckp.. ade aku kesah.."
ermmm.. anda pham itu.. huahuahua..

QaSeH said...

. ishhh.. dh malu ler 2..
. di ulangi lg.. " de aku kesah.."
. whuahauahuahua.. ;p

uncle pet.. said...

cirit tu la lh wife cmni.. wekkk ar..

Post a Comment

intend to provoke me..?? keep it up guys.. ahaksss..