October 10, 2010

ari minggu..

time org dok keje, aku bek je melayan fesbuk+y.m.. de plk bdk ash, lg sedap le buang mase di alam maya dgn hantu tu.. huahuahua.. aku ajk ea g lpk2 pekena tey nnt ptg.. ye la.. sok sbtu kot, xde le nk kene iron baju mcm memlm selalu.. ahakss.. aku smpai nz wngsa maju pkul 1900 sbb ash jnji pkul 1900.. tp hantu tu dkt pkul 2000 bru smpai.. menggong tul.. huhhh.. dtg2 wt muke sedih.. kate nye down dek sbb kritikan2 fr his artwork kt fesbuk.. aku senyum aje.. aku thu dilema tu.. tu psl aku dh jarang sgt upload pics kt fesbuk.. mngkin mate kite tgk dh ok dh, tp mngkin tak bg sesetgh org.. nk xnk kene le terima kn.. ahaksss.. tetibe unte tu kuar kn d700.. pehhhh.. boom2 pow der..!! masyuk btul unte ni.. trpana lg bile ea kuar kn plk macbook.. mmg jiwe photographer btul mamat ni.. thumbs up bro..

anis ; wife si ash tu plk klu brckp mcm dh xjmpe dh noktah ea.. abih satu cite kuar lg satu cite.. dh mcm popcorn.. hakhakhak.. lpk pnye lpk, sembang pnye sembang, sedar xsedar dh pkul 2300.. oittt.. lame btul sembang kosong dgn laki bini ni.. haru btul.. blik2.. sok de hal lg.. ahaksss..

dek melayan movie yg ntah brape kali dh aku dok ulang tgk smpai ke subuh, bgun tido pn dh ptg dh le cite nye.. ahiksss.. seb bek ari minggu, klu ari keje mahu tahwan kene sound tepek dgn boss.. hakhakhak.. brsiap bgai, trus brdesup g segambut sbb nk g melawat adik nurul.. adik nurul brsalin ari ahad aritu, arini bru ade kesempatan nk g tgk ea.. actually aku xthu sgt jln nk g segmbut ni.. sesampai je jln kuching, aku try call an, nurul angkat ckp kate an tgh mndi.. adehhh.. cmne ni.. kete dh le byk, silap jln kang haru.. aku nek jln duta, dok melepak kt hentian duta dulu la cite nye tggu an abih mndi.. hakhakhak..


snap je pe yg sempat.. rutin biase klu sngkut jammed kt k.l ni.. hakhakhak..

pastu an call bg direction & skali lg evo convert wira aku tu brdesup mncari jln.. ahiksss.. time aku smpai tu, zareef tgh mnum susu kt bilik.. nyembang dulu la dgn ayah amir+mama ros+family an sesmbil mnjamu kudapan2 ptg iaitu nugget ayam.. hakhakhak.. abih nyusu, zareef trus bntai tido.. ayah amir pngku ea pastu bg kt aku.. adehhh.. tecik je bdk ni.. pastu tido xsedar2.. ahaksss.. sweet je kn muke bdk2.. aku suke bau bdk2, bau ea lain.. besttt.. bau qaseh pn best gk.. hikhikhik..


mak long msti bngkek kn pak long lh pangku zareef dulu.. hikhikhik..


zareef raffael..


mama rosnah tgh bg petua kt mama yuyui.. ahaksss..

oittt.. dh nk maghrib dh wei.. pe jadah ddk umah org time2 cmtu.. pantang org tua2 ooo.. grk2.. nk g kajang plk sbb tok aku dtg singgah kolumpo otw nk ea nk g umah mak long aku kt pahang nun.. singgah solat kt masjid area segambut tu dulu sblum hadap jammed lg kt town.. ahaksss.. lokasi prjumpaan kate nye kt restoran satey kajang hj. samuri.. ermmm.. mcm menarik.. tibai satey ayam+daging+rusa le jwb nye.. hakhakhak..


nasik xde ke.. lapar.. uhuksss..

settle nyatap, shukur ajk bwk tok jenjln putrajaya dulu.. aku on kn aje.. menarik gk tgk lampu2 memlm minggu ni.. ahaksss.. otw aku nk blik shah alam, sempat jgk aku msg2 dgn joned.. antare photographer trbaek yg aku pnh knl.. ktorg nk set lpk2 pekena tey dlm tgh minggu dpn.. aku nk curik ilmu tone sephia+black & white ea tu.. huahuahua..

0 observations:

Post a Comment

intend to provoke me..?? keep it up guys.. ahaksss..