October 06, 2010

kepulangan..

ni cite 14hb september pnye tau.. ahiksss.. biase la.. sblum2 ni aku pemalas skit nk hapdet, arini je bru dtg senang nye.. ahaksss.. bgun tido aritu pn dh tghari dh.. bgun tu pn sbb mak sengaja tutup kipas dlm bilik.. so bile dh panas, bgun le ktorg pn.. baguih dok ada sungguh mak aku ni.. ahaksss.. aritu mak wt ayam msk ros sbb mak tau t mlm aku dh nk blik shah alam.. sedapppp ooo.. aku ckup faberet la ayam msk ros tu, mau brtambah nsik.. tmbah kicap plk.. perghhhh.. qaseh ngeliat2 manje dpn aku pn aku wt dek aje.. huahuahau.. gatal..!!

mlm tu ayah+mak+adik ika je yg antar aku ke epot.. adik2 yg len sume xabih lg beraye.. biase la.. dk laki kn.. msti ar xlekat umah.. kang klu ddk umah je, risau plk mak aku tu nnt.. mahu ea pkir memcm.. normal ke anak2 laki aku ni.. de awek ke pakwe anak2 laki aku ni.. huahuahua.. aku arrive kt lcct pkul 2330 lbh kurang, trus dk fana dh ade dh seksiap kt situ.. mmg punctual btul ea.. blik tu ktorg g melantak kt mamak s.14 dulu.. nyembang+kutuk+ngumpat bgai le ktorg.. ahaksss.. time aku g amik kete aku kt umah fana, aku lh nmpak bibit2 keceriaan yg menyinar tatkala eleanor a.k.a evo convert wira aku tu melihat kelibat aku.. klu la kete aku tu human serupa megan fox mhupun lisa surihani, pasti telah brlaku prhubungan intim di situ jgk.. diselangi plk dgn lagu2 industan di celahan pkok serai dpn umah fana tu, mhu mercik2.. hakhakhak.. gilos..

esok nye aku tido xigt dunia pnye.. mahu tk, bkn ade sape lg kt umah time.. mood cuti raye lg.. aku sorg je yg blik awal.. bkn psl ape, lg pn tiket aku booking dulu sblum kuar memo yg cuti raye dilanjutkn smpai ujung mggu.. lg pn xpe jgk sbb esok nye qaseh nk blikkkkk..!! yeahhh.. suke2.. smbil mnari2 tarian asli spongebob & patrick di bikini bottom.. hakhakhak.. gilos lg..

tghari esok nye, brdesup je eleanor aku tu ke klia.. power lg ea skrang ni wlupn dh hmpir 5 thun dh kawen dgn aku.. mantap cm awal2 aku akad nikah dulu.. ahaksss.. kes brdesup tu la yg aku smpai awal kt klia tu.. igt kn qaseh dh kuar tp xde pn lg.. ea call dr dlm kate nye tgh tggu beg.. setgh jam lps tu pn tgh tggu beg lg.. same gk sejam pastu.. last2 dua jam lbh pnye tggu beg, qaseh kuar lemah longlai aje.. "beg xsmpai.." dgn nada sayu+muke sememeh.. alaaa.. sian le plk ngn ea.. xpe la.. pkai je la ape yg ade.. sok luse epot call le tu..

otw blik ktorg singgah umah nenek ani.. beraya+melantak.. singgah umah mak malia.. beraya+melantak.. umah achik anim.. beraya+melantak.. last2 smpai umah tgh mlm nun.. perghhhh.. senak lutut.. huahuahua.. sepanjang semggu qaseh kt m'sia dan kebetulan time tu aku plk xkeje, abih sume mase sesame.. cume time tido+g toilet je la tak nye.. hakhakhak.. ye la, dh ktorg xkawen lg.. ate cube dh kawen.. hmmm.. amma appa la.. huahuahau..


qaseh still photogedix time ktorg g check suitcase ea kt klia.. ahiksss..

on da next tuesday nye qaseh dh nk blik ke saudi dh.. kjp je kn.. cmtu le ktorg.. de peluang jmpe, bru jmpe.. klu xde, xde la.. memasing layan ati memasing la.. hikhikhik.. poyo je kn ayat.. tp smpai kesudah, suitcase qaseh still jgk xsmpai2.. sian wife aku.. menggong pnya pak arab.. ganti blik..!! huhhh.. kali ni 1st time jgk aku perhati kn qaseh dr turun eskalator smpai la ke viewer wing dpn runaway nun.. sebak ooo.. ahiksss.. menci eh kuntum2 ni.. sepet nk nyepak le tu.. huahuahau..

26hb september skali lg aku lpk klia.. kali ni adik ika plk nk blik jordan.. giler wei.. berat nk mampus suitcase ea.. aku selak2 ade oat, cili kering, serunding daging, kueh btg buruk, serbuk kurma & lain2 lg yg sewaktu dgn nye.. kire lh bkak kedai le adik kt jordan nun.. huahuahau.. time check-in adik dh nk nanges, aku tnye nape, ea ckp counter xnk bg lps beg hand carry ea sbb berat sgt.. dh lbh limit & kene buang dlm 5kg kot, klu tk eaorg xnk bg boarding ticket.. oooo.. xpe.. bnde lh settle.. ni raja nong sepet anakanda raja kecik la.. bkan calang2 org.. org siam ckup syg ooo kt aku.. ahaksss.. aku pgl adik ddk blkng tiang yg besar2 kt klia tu.. aku sruh ea buang pe2 yg ptut yg mnyumbang kpd keberatan beg ea tu, pastu g counter blik.. bile counter dh bg boarding ticket, aku pgl la adik blik ke blkng tiang tu.. msuk je la blik sume brg2 tu.. abih cite.. huahuahau.. lps adik depart pkul 0115 lbh kurang, aku pn blah blik cri tilam vono wannabe aku.. ahaksss..


ish bdk2 ni.. tggu mnde lg wei.. last call dh tu..

0 observations:

Post a Comment

intend to provoke me..?? keep it up guys.. ahaksss..