October 19, 2010

mudah pnye keje..

semlm zaki xmsuk opis.. ea awal2 lg dh gtau yg ea m.c.. tgkkk.. nk m.c pn rancang kn.. trbaekkk.. ahaksss.. lh plk pg semlm aku trlewat skit bgun tido.. sedar2 je dh pkul 0700.. pehhhh.. korg xtgk lg kanmen usain bolt aku mndi.. brdesup.. supsap2 settle.. tup2 dh ade kt tol bt. 3 pkul 0720 tu.. hakhakhak.. seb bek sempat smpai kt opis ngam2 nk dkt 0830, kire punch card itam lg la.. ahikss.. routine aku ari2 wktu pg, aku akn g brkfast dulu sblum msuk opis.. tp sbb dh lmbat, aku trus nek atas.. on desktop.. check email.. bkak tenet, bace paper smpai lembam.. hakhakhak.. actually aku mmg xde keje sgt kt opis sbb aku byk involve dgn keje site.. tu yg pelik nape managemnt park kn aku kt opis.. nk suruh aku ngular le tu.. hakhakhak.. tup2 abg zaini email ajk mkn.. chantekkkk.. de peluang ngular.. ahiksss..

settle brkfast abg zaini gtau yg ea sakit perut.. aku dgr je la smbil selak file2 lame.. brlakon wt keje der.. ahaksss.. lunch hour aku xkuar sbb still lg kenyang.. nk le ajak abg zaini g surau tp ea xde le plk kt tempat ea.. aku tnye syah, ea ckp abg zaini amik m.c, sakit perut.. tgkkkk.. lg sorg cuti.. brtmbah boring le cite nye aku..

lpk bodo2 lps zuhur, prject manager aku ajk g tgk supplier prsentation.. aku gnti abg zaini kate nye.. ooo.. ptut pn mamat tu m.c.. ahaksss.. kitorg smpai area kilang supplier tu kt shah alam dlm pkul 1430.. supplier aku ni actually supply kn produk IBS ; industrialized building system.. a new method of construction yg mane xperlu lg pkai batu-bata utk buat umah sbb dinding @ tangga dh dtg dlm bentuk keping2.. pendek cite trus pasang je kt frame building tu bile dh skim lek lok dgn concrete.. means less wastage @ workers, cleanliness of site & easy to handle.. (dh mcm cekgu der.. ahaksss..) medium product dlm dinding+tangga tu hnye la foam yg tahan ice box atau tv yg korg bru beli.. alaa.. polystyrene putih yg dlm kotak tu.. pastu eaorg just skim kn aje dgn concrete setebal 2 inch.. mudah je kn keje eaorg..


tangga nye..


pieces of vinyl polymer.. eaorg susun je wt dinding..


pastu eaorg skim kn dgn concrete & plaster lek lok.. pastu cat.. pastu jd le umah..

mudah kn method cmni.. actually europe dh brthun dh gune pakai method ni.. kite je bru nk trkial2.. tp xpe, better late thn never rite.. ahiksss.. tp trus terang aku nk gtau ni dowh, aku xconfident langsung dgn supplier ni.. klu ea offer aku umah yg pkai foam ni free pn aku xnk.. pe giler umah build gune foam wt dinding.. xde privasi lngsung.. dh mcm ddk dlm cubicle aje.. xnk aku.. nk pijak tangga pn cuak kot.. wt nye ranap, haru.. skali lg, xnak akuuu..!! ahaksss..


suke aku tgk langit time blik keje.. calm aje..

0 observations:

Post a Comment

intend to provoke me..?? keep it up guys.. ahaksss..