October 16, 2010

ragam..

memcm kn ragam org.. time plg best nk tgk ragam org tp dgn satu posisi aje ialah time blik keje.. ye la.. satu posisi je kot sbb kite tgh ddk dlm kete.. ahiksss.. kang klu memcm posisi nye, org le plk tgk ragam kite.. hakhakhak.. ari2 aku tgk memcm perangai org time sngkut kt jammed lps tol bt. 3 shah alam tu smpai ke susur kuar LDP, klu time pg la.. yg mnguap tu biase la, bnde wajib kot.. ahaksss.. ade yg colek gigi, ade yg usap2 stereng kete, ade yg betul2 kn baju.. tp yg plg best siap ade tgh gosok gigi tu.. mmg xlh blah.. aku bantai gelak aje time tgk mamat tu.. ea pn slumber je layan gosok gigi.. hakhakhak.. de satu scene lg ni, waktu tu pkul 0700 lbh kurang.. mmg xde panas lngsung le sbb pg tu ujan lebat.. tup2 lh plk minah sblah kete aku tu pkai sunglasses besar mcm artis bru kuar mahkamah syariah dek urusan nikah cerai.. huahuahua.. memcm btul la ragam org..

time blik keje, jammed nye dr p.j hilton smpai ke susur kuar LDP jgk.. mase tu sume driver muke dh lemau.. bau bdn aku xthu le sbb aku xle plk g bkak pintu kete eaorg pastu amik bau pn.. huahuahua.. scene mnyanyi ikut lagu kt radio smbil menari2 ala lady gaga pn brsepah2.. knkdg tu lh plk 2-3 bijik kete perasan minah ni tgh menari, ktorg snyum reramai ngko aku.. ahaksss.. ptg td lg best.. ade le sorg mamat ni aku perasan tgh emo nyanyi lagu mnde ntah.. feeling ea kanmen btul, saing2 ziana zain gitu.. hakhakhak.. tp ea xsedar ade minah sblh ea tgh bek je perati ea melayan lagu.. tetibe mamat ni sedar minah tu perati kn ea.. pe lg, malu2 bewak ar mamat ni.. snyum2 ikan bilis ranggup je.. ahaksss.. utk cover malu, mamat ni steady je turun kn tingkap ea mntk no. fone minah tu.. tup2 minah tu pn kerenyok2 kn name card ea, baling kt mamat tu.. perghhhh.. style dowh care ngorat zaman skrang.. xde dh phewittt2 kt stesen bas time nk g tuisyen mcm zaman dulu2.. power2.. huahuahua..

-
-
-
-



pic kt atas ni aku upload kn ke fesbuk 2 ari lps.. aku tag le kngkwn+otai2 utk dpt kn kritikan2 dr eaorg dlm usaha nk membetulkn ape yg salah+silap.. tetibe jp td ade sorg otai ; sifu zamrud emerald eksaited dgn pic aku ni.. kate nye artistic.. ea ajk aku joint outing dgn ea sesame.. perghhhh.. teruja dowh aku smbil menari2 tarian kangaroo kaum asli australia.. hakhakhak.. aku gtau yg dats ws a big opportunity to tag along wif da real sifu of photography.. ea mintak aku call ea & i gv him a call immediately.. ea ckp ea suke pic ni & rite now he got a job to snap da abstract moment of malaysian top CEO's such as petronas, cimb, sime darby, media prima, proton, perodua & many more.. wif their family.. total nye ade la dlm 20-25 org CEO.. perghhhhh.. mmg rezeki ea dowh.. trgamam aku dgr.. aku gtau aku jst blah tag sesame je la, nk menuntut ilmu le kn.. sifu zamrud ckp xpe coz he wnt to develop my creativity.. subhanallah.. peluang dowh.. insya allah aku joint klu ade rezeki.. ermmm.. klu cmtu nikon d300s kene cpt2 la diadakn.. huahuahua.. aku cube nk share feeling ni tp org xpham.. xpe la.. cm biase, hadap je.. hikhikhik..

6 observations:

seroja jingga said...

uh..akak kalau boring2 dlam train [masih tidak boleh driving sebab teda lesen hahaaha] akak sumbat je telinga dgn ipod..rasanye..semua yg dalm train mcm akak gak


bila kita nak dating nih???
uh akak sangat lah bz...stay in touch ok

uncle pet.. said...

ahkak lin : dating mnde nye.. asal msg tnye kabar je, sebuk2.. hakhakhak.. ok2.. stay in touch gk..

TuN TeJa said...

aku time balik keja xder jemmed, best ler aku merempit xder nk tgk gelagat² org nih...ngko citer pasal org,ngko wat per pet time jemmed, senyum sorg² yerk.....weh,nk dating dgn kowang gak...

uncle pet.. said...

tun : aku joget lambak je dlm kete.. hakhakhak.. klu nk joint dating, ko kawtim dgn kak lin.. ea organizer.. ahiksss..

Uncle said...

pasai tu lah uncle dok pakai moto pi balik pi balik.....lantak pi lah apa orang nak kata...

uncle pet.. said...

ankel : tobat lps ni chek pn cri moto gk.. azab sungguh..

Post a Comment

intend to provoke me..?? keep it up guys.. ahaksss..