November 20, 2010

lepak yg berilmu..

11 november 2010 :
tghari mase kt opis aku on kn kjp fesbuk.. tgk pics kngkwn tag, reply pe2 komen yg ptut.. tup2 trperasan ade msg le plk.. joned msg, "sepet.. call aku kjp.." immediately aku call ea tnye nape.. ea gtau en. zamrud ; otai lighting ajak lpk2 minum.. aku tnye bile & kt mane.. joned gtau ptg ni kt pasar seni.. oittt.. nape plk pasar seni.. nape tk kt mamak2 je.. ermmm xpe la.. aku on kn aje..

smpai mase nye, joned dh tggu aku kt dpn entrance central market.. aku toit2 kete, cucuh rokok sebtg sesmbil jln g kt joned.. pastu ktorg pn g jmpe en. zamrud kt kedai area2 blkng c.m tu.. 1st time ni aku jmpe otai ni.. selalu tegur2 aje dlm fesbuk.. xpn bace blog ea yg dh lame xhapdet tu.. ahiksss.. brsembang+brgelak+brkongsi ilmu+brhujah+brsoal jwb bgai, sedar xsedar dh pkul 2130 dh.. pastu ktorg pn grk le blik.. tp sessi lepak ptg tu mmg btul2 berilmu.. xsia2 aku dtg jumpe eaorg ptg tu.. actually byk lg yg perlu aku belajar malahan ilmu photography yg aku ade arini klu nk diikutkn xsmpai 5% pn lg dr ilmu yg joned+en. zamrud ade.. btul le kate joned, brkwn dgn org yg berilmu ni, xbyk pn, skit2 kite dpt le jgk tempias nye..

12 november 2010 :
dr siang ari lg ash+anis msg2 ajk aku lpk.. aku ni cm mls le plk nk drive jejauh g jmpe eaorg, tp seb bek eaorg offer nk dtg shah alam.. ahiksss.. aku tnye nape eaorg beria2 sgt nk dtg jmpe aku ni, eaorg gtau yg eaorg pn nk jgk ape ilmu yg en. zamrud gtau aku.. ooo.. ptut pn.. de udang dsebalik char kueh tiaw ek.. hikhikhik.. xpe2.. dtg je la.. xsalah brkongsi ilmu ni, kite xade rugi ape2 pn.. mlm tu ktorg lpk kt restoran sempeneh kt area s.13 smpai tgh mlm.. memcm bnde yg ktorg kongsi kn.. tp de satu bnde yg aku xlh lupe.. normally sume photog thu ape itu rules of three (ro3), tp mlm tu aku highlight kn psl rules of six (ro6) & rules of nine (ro9), trus melopong curious muke laki bini tu.. hakhakhak.. klu le mate aku mcm camera, mmg aku snap dh muke eaorg time tu.. mmg xlh lupe dowh muke "amende tu..??" eaorg.. huahuahua..

0 observations:

Post a Comment

intend to provoke me..?? keep it up guys.. ahaksss..