November 20, 2010

ohhh irma hasmie ku..

ni smbungan dr previous entry tau.. tp little bit berbunge2, means tahan je la muntah ijo korg tu.. huahuahua.. dek sbb aku rase mcm dh trlambat nk g jmpe qaseh, mitsubishi evo convert wira a.k.a eleanor aku tu pn brdesup membelah plaza tol jln. duta dgn tnpa segan silu lg.. celah2 tu blh le plk ujan.. aduhhh.. mahu trganggu sesaat dua prjalanan ku yg brsertakn dgn niat suci murni utk brjumpe si isteri ni.. hakhakhak.. cm harem kn ayat.. mmg xlh blah.. tp ngam2 je aku arrive kt hotel, qaseh pn smpai.. aku tggu ea kt west wing lobby, ea tggu aku kt east wing lobby.. haaaa.. habuan melilau cari ngko aku le ni.. hakhakhak.. tp last2 jmpe le jgk, instinct suami isteri le kate kn.. ahiksss.. (cpt2 g cri plastic beg habuan tahan muntah korg tu.. hakhakhak..)

tggu qaseh brsiap jp sbb kjp lg ktorg nk blik g umah ayah+mama qaseh.. nk beraye le kate kn.. ermmm.. ade lauk raye le jwb nye.. hikhikhik.. eaorg smbut ktorg dgn nasi himpit+lemang & rendang.. perghhhh.. trbaekkkk.. at least berase le jgk aku feel raye kn.. ahaksss.. sembang2+gelak2 bgai dh nk dkt tgh mlm dh.. ayah+mama, ktorg beransur dulu la ek.. wife sepet dh ngntuk dh tu.. esok sepet keje+wife sepet pn keje jgk.. ahiksss.. (muntah le korg utk sekian kali nye.. last para dh ni.. hakhakhak..)


irma hasmie dh brtukar tuan.. ahiksss..


aloh3.. chumil nye wife aku ni.. hikhikhik..


bakal in-laws.. behave urself sepet, behave.. huahuahua..


mama lh xsedar aku snap pic ni.. bebetul layan tv ni.. ahaksss..

2 observations:

qaseh.trex said...

. walaupun hanye 26jam+sgt pnt TP rase sgt syoq!
. jaga cik irma bek2.. =)
. x sabo nk jmpe+lpk2 lg.. 3 day more 2 go, yeahh!! **wink** wink **

uncle pet.. said...

ma qaseh : xpe.. sok lusa blik lg kn, 2 minggu plk tu.. layan je la tido smpai lebam ek.. hakhakhak..

Post a Comment

intend to provoke me..?? keep it up guys.. ahaksss..