September 29, 2011

aidilfitri 2011..

diam xdiam dh nk abih dh bln syawal, sok luse msuk zulqoedah le plk.. actually byk gk cite aku nk tulih tp xpnh nk sempat dek sbb keje menimbun2.. mcm2 nk kene settle kn.. project papua new guinea aku xsiap2 lg, next week dh nk kene present kt dato'.. project platform kt north malay basin pn still on-going.. project sabah oil & gas terminal plk bru semlm msuk dlm list aku, tu pn nk cpt gk tu.. haru2..!! (cmpur ngn malas same, mmg xterhapdet le blog ni.. huahuahua..)

thun ni pnye raye agk kureng skit terase nye sbb ktorg sebuk ngn preparation utk 2 occasions besar lps raye ; knduri kawen alang & majlis bertunang adik ika.. so xde le gmbar sgt raye ni sbb aku mls nk snap, pkai compact adik2 aku je la.. nk jd cite aku plk lupe nk transfer sume pics tu ke lappy, harem xde le folder raye thun ni.. menggong pnye sepet..!!


kad raye dr sis ayen frm miri.. ni dh thun ke-2 ea kirim kad raye kt aku, tp 1 pn aku xbalas lg.. abam sepet jaat..!! huhhh..


bdk bajet ensem ni ank buah aku, name dia thomas.. huahuahua..

0 observations:

Post a Comment

intend to provoke me..?? keep it up guys.. ahaksss..