January 12, 2012

selingan..

sehari dua ni aku kureng skit sebuk nye dek sbb keje2 still lg kt front-end stage.. costing pnye hal lps2 ni la sblum aku forward ke economist to run the economic.. lg pn fesbuk aku kene hack ngn malware, tu yg rajin je melawat kt blog ni.. ahaksss.. boring2 aku tgk pics dlm phone, aku senyum sengsorg.. mcm org cacat je kan.. huahuahua..


lain pdg lain belalang.. dulu2 aku tgk kayu, paku, simen & indon aje, skrng ni aku kene tgk graph2 yg kaler-maler plk.. boring tp adventure..


teringat kt kg halaman eh.. huahuahua..


time ni aku on-job visit ke sabah, ade satu oil & gas terminal yg ktorg nk construct kt sane.. project ni ktorg j.v ngn samsung engineering.. bersepah org korea kt site ni tp harem sekor pn xde yg comel2 mcm wonder girls.. muke xbest.. hakhakhak..


perangai ntah ape2 adik2 aku ni.. thu le sonok dpt kakak ipar pn, agak2 ar.. abam sepet eaorg lg syoq.. hikhikhik..


2-3 ari lps aku ade upload 1 post kt wall fesbuk yg mcm lampu timbul aje kt kepala dtg nye (tinggg..) so aku igt nk share le kt sini.. orite.. go..!!

ape beza TUTUP aurat dgn BUNGKUS aurat..?? besar beza nye tau..

situasi #1 -
aini : mad.. ko thu tk pe yg aku tgh BUNGKUS ni..??
ahmad : alaaa.. aku thu.. ko tgh BUNGKUS nasik lemak..
aini : fuyooo.. cmne ko thu..?? pawer ar ko..
ahmad : tu nasik+sambal+ikan bilis ade kuar skit2 tu.. so thu le aku ko tgh BUNGKUS nasik lemak..
aini : ok2.. kali ni ko try teka plk nasik lemak ni byk ke skit..??
ahmad : ekelehhh.. ape pnye senang la soklan ko ni.. klu besar BUNGKUSan nye, byk le nasik nye.. klu kecik BUNGKUSan nye, skit le nasik nye..
aini : fuyooo.. pndai nye ko mad..
ahmad : bkn aku yg pndai, ko tu yg xpndai.. hakhakhak..
aini : dh la.. malas dh aku nk kwn ngn ko.. huhhh..

situasi #2 -
aini : mad.. ko cube teka ape yg aku TUTUP bwh tudung saji ni..??
ahmad : ermmm.. ikan goreng..??
aini : salahhh..
ahmad : tom yam campur ngn kailan ikan masin..??
aini : salah jgk..
ahmad : fail MQA..??
aini : huishhh.. lg la salah..
ahmad : dh tu mnde..??
aini : hakhakhak.. nasik lemak laaa.. ok2.. ko agak2 nasik lemak dlm tudung saji ni kecik ke besar..??
ahmad : adoyaiiii.. mane le aku nk thu kecik ke besar.. malas ar nk kwn ngn ko.. huhhh..


nota kaki : so cmne..?? ade pham cerita aku.. klu xpham buat2 pham je la ek.. hikhikhik..

2 observations:

Burning Slipar said...

:-) lama xtgk sepet punya hapdet...
adventure kan graph2 tuh...

mr. sepet.. said...

anas - xsempat nk hapdet sgt la ni, sebuk kanmen.. graph2 tu mmg haru, wt sakit kepala otak aku ja.. hakhakhak..

Post a Comment

intend to provoke me..?? keep it up guys.. ahaksss..