April 25, 2012

falsafah chenta 18sx - "syg.. abam nk beli kn lingerie utk syg.."

ade memember aku tnye ngn aku, "amende plg best lps ko kawen..??" klu nk ikut kn naluri sorg lelaki, aku mesti jwb :

1. "aku dh xteruna dh.. hahahaha.."
2. aku ade teman peluk2..
3. blh jenjln pegang2 tangan..
4. xtakut2 dh ke tempat gelap2 klu brdua.. ahaksss..
5. blh kuar masuk otel sesuke ati tnpa rase gundah gulana di hati, mahupn bimbang dicekup majlis agama negeri.. huahuahua..

dan memcm lg la bnde2 yg best.. utk org yg bru2 kawen ni, kebanyakkanye melibatkn napsu le kn.. hehehe..

tp.. sume bnde tu xsebest bnde yg satu ni.. ia xmelibatkn penanggalan baju mahupn suar kecik, xmelibatkn tido sesame, ia lngsung xmelibatkn napsu serakah yg dahagaaaa.. amnde nye ek..?? ape yg plg best kt aku lps kawen ni..?? ---> bersalaman dgn isteri dan kucup dahi ea lps solat berjemaah sesame..

siyes sit itu adelah satu moment yg aku rase sgt sgt sgtttt bahagia.. aku xthu le korg rase emosi yg same ke tk.. moment tu je la antare yg mampu membuatkn aku yg bersemangat nk solat.. ahaksss.. waktu tu, perasaan marah dkt kerajaan, hangin dgn senior pompuan tua yg bajet anak dara, bengang ngn sesape pn ilang.. aku rase mcm kene tarik masuk ke satu ruangan yg sgt mndamaikan hati & jiwa.. (ecewahhhh.. poyo btul sepet ni..) skrang aku pham pesal memember aku dulu2 yg dh kawen suruh aku kawen jgk.. klu aku thu cmni pnye best idup ade wife, mmg dr awal lg aku dh kawen.. rugi ooo.. huahuahua..

hopefully lps ni jgn le plk wujud trend "boipren mengimami gepren" semata2 nk cube or nk rase ape yg aku bgtau ni.. zina tu mmg sedap bro, tp ati xtenteram buat ape..?? klu takat nk memuaskn napsu serakah kude korg tu tp xrase kaseh syg, xde point ar idup korg.. kawen bang..!! sedapppp.. hakhakhak..

before this kite mungkin pikir nikmat kawen tu akn dtg bile kite xpkai bju sesame pastu kepenatan.. (yg tu mmg la.. hahaha..) tp aku xpnh sangke yg kebahagiaan tu lbh hebak dtg bile wife aku bertelekung..


chomel kn.. ahaksss..

5 observations:

QasehXiaojie said...

whuaaaaa.. nak nanges la! chop2!! tp nape pic nora danish? bkn ai.. ermmmmm!!~

mr. sepet.. said...

mama qaseh : sbb yu chomel mcm nora danish.. hehehe.. (ayat amik ati gitu.. huahauhua..)

TuN TeJa said...

notti ngko skrg ya pet..hihiii...
5. blh kuar masuk otel dgn isteri terchenta ajerrrr sesuke ati tnpa rase gundah gulana di hati, mahupn bimbang dicekup majlis agama negeri..!!!
loh pet naper ngko tak letak gmbar irma,aku pown kekdg tertukar maner irma maner Qaseh...hiii..

NAZRUL AZAT said...

nih yg rase nk kawen cpat nih, heheeeee

mr. sepet.. said...

udik : actually aku men tulih je sentences tu, last2 kali bace bunyi dh mcm pantun le plk.. huahuahua.. anyway, ai notti2 ngn wife ai aje.. tp klu nora danish la yg nk notti2 ngn ai, my pleasure.. hakhakhak..

azat : haaa.. ang dok tggu pa lg.. sedap ooo kawen.. huahuahua..

Post a Comment

intend to provoke me..?? keep it up guys.. ahaksss..