April 05, 2012

rahsia..??

bnde yg plg susah & mncabar dlm donia adelah nk simpan rahsia org.. selalu nye rahsia tu appear bile bnde yg salah dilakukn.. selalu nye xbyk rahsia baek yg ade, lg byk yg buruk kot rase nye.. sbb tu len kali klu korg nk buat salah, nk buat dosa, jgn hadap sgt ngn share ngn org len.. pndai buat, pndai simpan.. jgn kene tangkap, jgn smpai ade org thu..

nape..??

bayang kn la kn, korg ade sorg kwn kn, lelaki le kate kn.. brape byk kn la.. hakhakhak.. si mamat ni kaki tibai awek & ea ckup vangge nk cite kn tentang awek2 yg dh berpuluh org yg ea berjaye tumbang kn kt atas katil ea.. knkdg kt katil korg pn ea tibai jgk sbb ken cadar ea yg kene ayer mentah tu xbsuh lg.. ahaksss.. korg dgr sume cite mamat tu & korg nmpak sndiri sume2 cite mamat tu.. cite cmne ea tackle awek tu, cite cmne ea pujuk rayu awek tu, nmpak awek tu blik umah korg, nmpak awek tu kuar g toilet dgn berkemban sbb nk terkencing smbil korg dok jeling2 celahan peha puteh awek tu.. memcm lg ar, xnk aku describe lbh2 takut ade yg pegi toilet layan stim kang.. huahuahua.. yg plg mnyakitkn hati, korg dgr plk katil brbunyi, eek ook eek ook..eekk..ookk..eeeekkk..ahhhhh.. pastu kuar le mamat tu dr bilik ea dgn pkai towel aje smbil senyum vavi dgn isyarat "bagus" kt korg yg sdg tgk tv..

kejadian mcm tu berulang lg, berulang lg & berulang lg.. smpai la satu ari tu, mamat tu gtau korg, "der.. aku nk kawen la lg 6 bln.." korg pn jwb, "dgn sape..??!! dgn awek yg ko tibai semlm tu ke..??" mamat tu jwb, "huissshhh xla.. dgn tunang aku yg dh 8 thun ktorg couple dr zaman skolah menengah lg nun.. ape giler nk kawen ngn awek semlm, kaki togak tu.." perghhh.. ade tunang rupe nye, korg pn mengangguk.. "der, aku nk ko jd pengapit aku nnt..!!" arah mamat tu.. "siyes..?? aku nk, aku nk..!!" tergedik2 korg suke smbil menari tarian bikini bottom.. huahuahua..

smpai aje ari prkahwinan, korg tgk bakal isteri kwn korg tu yg pd pndangan korg agak ckup mithali & muslimah le kate nye.. "giler kooo.. keje ko siang mlm membelasah pompuan, bini pndai plk ko cari yg bertudung labuh ek.." ayat tibai korg kt mamat tu.. "biase la.. biase la.." sengih mamat vangge..

korg tenung bakal isteri kwn korg tu.. korg tgk ea.. hnye akn ade satu je perasaan yg akn timbul, rase simpati.. minah tu bakal bersuami kn lelaki yg horny, yg xpuas hnye dgn onani, msti kene rase body sunti, bru brtenaga di siang hari.. cewahhhh, jd pntun le plk.. hakhakhak..

nk aje korg pekik lolong, "mamat ni kaki kongkek pompuan..!! jgn kawen ngn ea..!! kawen ngn aku..!! aku virgin yg xde gelfren..!!" (ni aku buat2 cite aje tau, actually aku xlh dh nk pekik cmtu sbb aku dh kawen ngn klon irma hasmie.. xkn nk wt hal lg kot bro, comey tu.. huahuahua..)

lg la simpati klu korg thu kwn korg tu gay, tp ea kawen sbb nk cover life songsang ea tu.. benggong..!! gile kesian dkt wife ea.. tp nk buat cmne kn.. ermmm.. there are some secrets dat u shouldnt share it wif anyone.. ade bnde yg sepatut nye disimpan diam2 tp dh di 'share' kn mnjadi pngetahuan beberape org, dan jika korg buat cmtu mean korg sedang mngajak org ramai share dosa ngn korg.. haru wei..

susah.. bnde2 cenggini sgt, sgt, sgt susah nk dilakukn klu korg dh thu rahsia org len.. jike korg nk jgk buat jaat, jgn share bnde tu ngn org len.. mngajak org len bersubahat tu adelah beban yg korg & kwn korg akn tanggung smpai le korg jmpe tuhan kt pdg masyar nnt ooo.. (rase cm imam mude le plk.. ahiksss..)

and aku xnk tulih psl pompuan yg mcm tu, nnt org kate aku "racist gender".. tp rase nye msti ade kn.. xyah tipu, pompuan lg la suke share2 rahsia ngn kwn eaorg.. psl mamat body katang muke mcm hans isaac kt kampus la, psl handbag coach yg kwn eaorg beli kt uptown la, psl bdk pompuan yg kene crettt pastu kene tinggal ngn pkwe ea la.. ishhh.. mcm2 eh..



nota kaki - jgn nk jadi kn post ini sbg tempat utk kate yg brtudung labuh xsemesti nye baek, pkai tudung tu pn sbb nk cover love bite kt leher.. bla bla.. at least minah tu brtudung dan ea ade perasaan malu nk tutup love bite tu klu pn ea ada.. yg ko tu, pegi tnjuk love bite ko kat satu dunia ape cite..

0 observations:

Post a Comment

intend to provoke me..?? keep it up guys.. ahaksss..