May 18, 2012

suami anda suke menonton rancangan masakan di estro..??

aku xsure brape ramai org lelaki yg suke memasak.. tp klu aku le kn, aku mmg suke sgt memasak.. klu kt estro tu, channel 703 & 707 mmg le heaven utk lelaki ayu mcm aku ni.. huahuahua.. cm harem..!! klu dh xde bnde sgt dh nk tgk, aku biarkan aje channel tu terpasang sengsorg..

kaum wife2 ni msti suke klu tgk husband eaorg layan rancangan memasak kn.. dlm kepala msti dh pikir, "sonok nye aku klu husband aku try masak mcm jamie oliver masak.." sume org tertipu..!! hakhakhak.. org lelaki suke tgk rancangan memasak org putih ni sbb rancangan tu bkn setakat rancangan memasak, tp... subliminally jgk adelah rancangan soft porn..!!

itu bkn rancangan memasak tp porno yg menyamar jd rancangan memasak.. tektiap kali chef ea buat ape2, mesti kamera akn fokus dkt cleavage.. mcm shot2 yg kt bwh ni..






pesal nk kene cucuk2 cenggitu..?? pesal kene pgang ingredient cmtu..?? pesal ade botol enter frame bile ade cleavage shot..?? arghhhh..!! cmne nk salin resepi klu tangan nk pegang pen pn xblh..

sbgai sorg lelaki & suami yg brdarah panas, niat suci aku nk blajar memasak selalunye mnyimpang ke len.. itu belum lg cite psl nigella lawson or rancangan porno plg obvious ; bridget sexiest beach, yg host nye adalah sorg playmate playboy..!! what da fuck..!! rancangan2 cmtu mane sesuai klu nk tayang tghari bute estro woi.. tayang le memlm, bile aku sorg2 aje dpn tv.. hakhakhak..


nigella lawson's english muffin.. ermmm.. tp ea dh berisi dh skit skrang..

skrang ni aku nmpak wife aku tendency nk kontrol remote tv (sesuatu yg aku akn elakkan dgn mnggunakan kosa veto suami.. ahaksss..) kluar aje rancangan masakan yg sexy2 ni, klu wife aku ade, aku cpt2 tukar channel len.. masalah nye wife aku dh pndai nk majuk2 mintak remote & ea nk conquer remote sorg2.. xpe, bg aje la.. ea pndai bkak channel arab nombot 111 aje pn sbb ea pnh ddk jeddah kn dulu2, kire nye nk amik feel blik gitu.. hahaha..

"syukur la.. boleh le jgk wife aku ni remind blik ayat2 arab yg ea pnh blajar dulu2.." pinta minda cetusan adrenalin aku ni.. tang tang tang..!! trus kuar selambak bontot awek arab tgh belly dancing, siap ngn irama pdg pasir lg dowh..

aku pn tukar blik rancangan memasak cpt2..



whoaaa..!!

5 observations:

eima said...

klu rancangan last ni aku suka ...
klu kat 703 tu tak minat .. tak plak aku prasan pasal nenen tu ...ko yg buat terperasaan k...

mr. sepet.. said...

eima : mmg le ko xprasan psl nenen tu sbb ko pn pompuan.. tp klu ade cite aaron aziz pkai grey tight short xpkai bju dok lari2 basah tepi pntai teluk kemang nun ala2 90210, konfirm2 ko prasan pnye la benjol2 kt bwh tu.. huahuahua..

TuN TeJa said...

aku xpernh plak tgk rancangan nih,tu sbb abam aku xtau adernya rancangan tgk betik saper besar nihhh..hihiii
sejak menjadi somi nih ngko dh semakin dewasa ya pet,tahniahhh!!! hahahaha...bila nk dgr berita gumbira dr ngko ya...maksudnya Jejai lagi terror dr ngko lah ya...???

mr. sepet.. said...

udik : rugi laki ko xlayan cite nenen2 memasak ni, best ooo.. huahuahua.. bab berite gembira tu aku tgh berusaha keras ni, smpai berpeluh2 gk ar wlu pn kipas dlm bilik tu aku bkak no. 3 dh.. hakhakhak.. jejai tu buat keje awal, xnk aku berilmu ngn ea..

Rose Kamal said...

ahhahahha kelakar gila. patutla laki aku tgk channel afc tu mcm tgk drama korea berepisod, lepas satu satu. sampai tengah malam duk menengok channel afc hahaha.. ini bahan dia rupanya :)))))

Post a Comment

intend to provoke me..?? keep it up guys.. ahaksss..