June 27, 2012

entry utk meningkatkan keyakinan..

org pompuan msti ramai yg ade masalah kurang keyakinan diri psl kechantekan kn.. same je ngn org lelaki yg concern psl saiz biceps & puyut.. huahauhau.. kite ni selalu je jd kn retis2 hollywood sbgai role model dlm mnjaga kechantekan or kehenseman memasing.. aku rase ramai je kot org pompuan yg berjam2 ddk mngadap cermin sbb nk pkai mekap yg last2 skali aku tgk lg tebal dr ketebalan besi yg proton gune nk buat kete eaorg.. hakhakhak.. tp bile kite buang sume2 ilusi optik hollywood, abih pecah berderai imaginasi nakal org lelaki & ilang abih sume impian org pompuan nk jd mcm depa ni..


avril lavigne..

aku suke tgk minah ni sbb muke ea cute & ea xde le desperate sesgt nk bkak2 baju tunjuk cleavage bagai kt public.. tp klu ea cmni je jenjln kt bkt. bintang, aku rase bangla jual pistol buih2 tu pn xnk feewittt2 kt ea.. hahaha..


pamela anderson..

simbol seks hollywood..?? klu ditengok rupe sbnar minah ni lbh kpd seorg penebang kayu or typical contractor yg estro selalu tayang kt discovery channel nun.. ahaksss..


britney spears..

bayangkn.. bayangkan jike korg salah sorg peminat tegar britney spears yg menang peluang utk baring semlm brsame ngn minah ni.. mahukah korg tetibe bgun tgh mlm & nmpak wajah cenggini bek nye tgh berdengkur..?? eiuuuu..


fergie..

bukti plg jelas cmne mekap boleh menukarkan seseorg tu sbgai simbol seks yg digilai satu dunia.. asalkan org tu handal berlagak seksi & xsuke pkai suar.. huahuahua..


paris hilton..

ape hal ko ni paris..??!! dgn mate trkuncup sebelah, gaya konon manje mcm anak kucen ar..?? dh la barang kecik.. hahahaha.. ape2 pn aku mmg xsuke ngn minah ni..


megan fox..

simbol seks..?? sexy siren..?? hot babe..?? sultry actress..?? nk thu sape megan fox ni sbnar nye..??

-
-
-
-
-

landon donovan..!! player l.a galaxy.. hakhakhak..

June 12, 2012

pompuan tu teruja dgn six pack di puyutku..



member aku ni laki2.. dulu ea gemukkkk, berisi ea lbh lg dr aku.. kendian ea cube turunkn berat bdn ea.. tup2 aku jmpe ea, "eh2.. kurus nye ko..!!" tu la ayat aku bile jmpe ea, lg pn ea kt level len, ktorg jarang jmpe..

"hahaha.. thanks dude.. i work very hard fr dis.. biase la.. susah pyh aku buat ni tau.." ea gtau aku time tu..

"brape kilo ko turun ni..??" aku tnye..

"18 kilo dlm mase 4 bln beb.."

"perghhhh..!!" aku jd kagum.. xde kot aku rase memane slimming centre yg bran nk offer program turun 18 kilo dlm mase 4 bln.. hebak2..

"ko pn buat jgk la.. tgk mcm aku.. aku skrang ni dh berani dh la pkai bju ketat2 ni.." (siyes shit aku xtipu ea ckp cmtu..)

"lps ni pn klu aku nk pegi disko xde le malu sgt.. ko tau, 1st time seumur idup aku, aku pegi disko, selama ni aku yg teringin sesgt nk bkak baju org pompuan, tp last weekend...." smbung ea lg..

"pe dia, pe diaaaa..??!!" aku eager gile bab..

"ade sorg bdk pompuan ni with short skirt & long sexy legs dtg menari ngn aku.. belai2 six pack aku.. siap bkak butang baju aku tuuu.."

aku sentap.. siot btul bdk ni, mkn sorg.. huhhh.. "best ke..??" aku tnye.. member aku ni angguk..

sape untung, sape rugi..?? ntah.. ape moral cite ni ek..?? xde moral.. hakhakhak..



nota kaki : aku cume nk cite yg ade jgk bdk pompuan melayu yg nk bkak baju org laki2, bkn org laki2 je yg suke bkak baju org pompuan ni tau.. hahaha.. so kpd sesape yg ade six pack tu, pegi la disko.. untung2 ade bdk pompuan yg nk bkak baju korg.. huahuahua..

June 11, 2012

perasaan insecurity mnjadikn aku pemalu tp pervert.. ok ke cmtu ek..??


katy perry..


zooey deschanel..

kdang2 bile tgk cermin, msti korg terpikir, "muke aku ni mcm sape ek..??"

sonok jgk trpikir nk tgk diri sndiri ni rupe mcm mane drpd pndangan org len.. same jgk mcm aku selalu pikir, "besar sgt ke aku ni pd pndangan org len..?? pesal org pndang aku dgn penuh unsur2 ketakutan..?? adakah aku ni menggerunkan..??"

sure korg pn ade rase insecurity mcm tu kn..


nota kaki : pesal aku paste gmbar2 kt atas tu ek..?? konpius kjp..

June 08, 2012

klu nk usha, usha la dgn berhemah ok..!!


pd satu ari kt kfc waktu zaman mude aku dulu2, aku dok la beratur ngn member aku nk beli ayam goreng yg eaorg ckp sedap sesgt tu.. ahaksss.. kaki pn nek lenguh dek beratur lame sbb org len pn nk beli ayam goreng sedap tu jgk.. utk mnghilangkan boring, aku ngn member aku usha le awek2 yg ade kt situ..

perghhh awek tu, mantapppp..!! perghhhh awek ni, terbaekkk..!! (saiko kn org lelaki ni.. ahaksss..)

usha pnye usha dlm beberape minit, lalu le sorg minah terbaekkk punyeee..!! pkai tudung tp pkai suar cotton ala2 mcm tracksuit kaler kelabu cerah ikut bentuk tubuh (salah satu aku pnye weakness.. hahaha..) yg mampu membuat kn mate aku xkn lari dr focal point..

"perghhh..!! perghhh..!! perghhh..!! bro2.. ni aku pnye favorite ni.." aku gtau member aku dgn nada yg excited giler..

"aku xminat sgt la pompuan yg pkai cmtu.. klu alang2 nk sexy, biar sexy bebetul.. biar bkak tunjuk sume cleavage yg ade, bru berbaloi.." komen member haremjad aku tu.. hahaha.. mmg haremjad jwb ea kn..

"tp aku suke yg cmtu.. ea consider concealed tp figure still nmpak jelas.. tmbah2 ngn suar cotton tu.. nom...nom...nom.." aku jwb blik kt member aku tu..

mate aku trus follow awek tu.. nmpak mcm mude anak dara lg tp rupe2 nye dh mak org.. ea ddk kt meja dgn sorg ank ea..

"milf.. milf.. milf..!! klu aku kawen nnt, aku wish wife aku still mcm tu jgk body nye biar pn lps beranak pinak.." pinta diri ku ini lg.. hahaha..

"selamat dtg.. ye dik.. nk mkn sini or takeaway..??" tnye akak cashier.. aku mcm besa order dinner plate & member aku order ape ntah xigt.. byar asing2 tp satu bill, student lg le kate kn time tu.. siap order, angkat tray & cari meja ddk tp xde le berani sesgt ktorg ni nk pegi ddk dkt ngn minah bertudung yg hotzzz td tu..

"xkn jande kot milf tu.. klu ko, ko nk tk kawen ngn janda..??" member aku kuar soklan bangang tnpa brpikir dgn rasional..

"huishhhh ko ni.. klu janda cmtu, aku ok sesgt..!! tp tgk le ank ea brape org, hopefully skit2 dh le.. ahaksss.." aku jwb blik smbil membayangkn detik2 indah ktorg g honeymoon siap ngn ank tiri.. (jauh btul berangan kn.. hakhakhak..)

aku cubit ayam original recipe kfc tu cicah ngn sos cili, aku sumbat msuk dlm mulut aku.. lazat..!! nmpak lelaki yg berdiri blkng ktorg td dh dpt order ea, ea trus berjln pegi kt meja minah hot yg ktorg dok usha td..

ayam kfc lazat kt tangan dh mule rase tawar & skit pn dh xsedap..

"msti ea vangge bdk2 muda mngidam nk dpt wife ea.." fikir aku sengsorg sbb nk sedap kn ati yg penuh dgn kemaluan.. yg aku xtahan, husband ea siap senyum kt ktorg lg kot.. denggg..!!

June 05, 2012

materialistic vs realistic..

aku just nk bgtau, materialistik ni xsalah.. sikap materialistik tu perlu ade sbb korg akn thu ape yg baik & akn membantu dlm membuat keputusan yg bijak..


gmbar sekadar hiasan..

satu bnde yg aku belajar lps kawen & aku rase sume husband sedar adelah perbezaan pemikiran antare org laki2 & org pompuan.. amik contoh ; time nk beli baju..

org laki2 ni men beli aje mane satu yg ea rase ok, "ckup la asal ade baju.." tu mentaliti org laki2.. org pompuan plk, eaorg akn beli memcm jenis baju & sume mesti ade kriteria2 yg eaorg dh set kn sblum eaorg beli, " baju msti kaler ni, ade pattern ni, ade gmbor ni.. material msti yg cenggini, yg cenggitu.." haru weiii..

klu korg flashback blik time memule nk kawen dedulu, pompuan akn ade memcm request & bg org laki2 plk, selalu nye.... asal kawen & dpt romen halal jd la.. huahuahua.. menatam btul mentaliti org laki2 ni kn.. hahaha..

nk cari balance bg 2 bentuk pemikiran yg berbeza antare org laki2 ngn org pompuan ni agak payah sbnarnye.. cmne pn, asal kn kedua2 nye igt yg eaorg ade satu tujuan yg same, insyaAllah dr situ dtg nye kunci kebahagiaan.. (cewahhhh.. jd dokotot fadzilah kamtomi gitu.. hakhakhak..)

wife thu ape yg trbaek utk family, husband thu ape yg perlu utk family..

best woooo kawen.. gaduh pn berbaloi sbb ko thu ea family ko.. nk jage balance ni mmg mncabar, kenkdg rase nk mengamuk pn ade.. tp ade sbb nape agame sruh ko kawen & larang korg brchenta sblum kawen..

kpd yg skeptik psl perkhawinan tp still lg gile nk bercouple, ckup2 la.. korg buang mase aje dowh..