June 27, 2012

entry utk meningkatkan keyakinan..

org pompuan msti ramai yg ade masalah kurang keyakinan diri psl kechantekan kn.. same je ngn org lelaki yg concern psl saiz biceps & puyut.. huahauhau.. kite ni selalu je jd kn retis2 hollywood sbgai role model dlm mnjaga kechantekan or kehenseman memasing.. aku rase ramai je kot org pompuan yg berjam2 ddk mngadap cermin sbb nk pkai mekap yg last2 skali aku tgk lg tebal dr ketebalan besi yg proton gune nk buat kete eaorg.. hakhakhak.. tp bile kite buang sume2 ilusi optik hollywood, abih pecah berderai imaginasi nakal org lelaki & ilang abih sume impian org pompuan nk jd mcm depa ni..


avril lavigne..

aku suke tgk minah ni sbb muke ea cute & ea xde le desperate sesgt nk bkak2 baju tunjuk cleavage bagai kt public.. tp klu ea cmni je jenjln kt bkt. bintang, aku rase bangla jual pistol buih2 tu pn xnk feewittt2 kt ea.. hahaha..


pamela anderson..

simbol seks hollywood..?? klu ditengok rupe sbnar minah ni lbh kpd seorg penebang kayu or typical contractor yg estro selalu tayang kt discovery channel nun.. ahaksss..


britney spears..

bayangkn.. bayangkan jike korg salah sorg peminat tegar britney spears yg menang peluang utk baring semlm brsame ngn minah ni.. mahukah korg tetibe bgun tgh mlm & nmpak wajah cenggini bek nye tgh berdengkur..?? eiuuuu..


fergie..

bukti plg jelas cmne mekap boleh menukarkan seseorg tu sbgai simbol seks yg digilai satu dunia.. asalkan org tu handal berlagak seksi & xsuke pkai suar.. huahuahua..


paris hilton..

ape hal ko ni paris..??!! dgn mate trkuncup sebelah, gaya konon manje mcm anak kucen ar..?? dh la barang kecik.. hahahaha.. ape2 pn aku mmg xsuke ngn minah ni..


megan fox..

simbol seks..?? sexy siren..?? hot babe..?? sultry actress..?? nk thu sape megan fox ni sbnar nye..??

-
-
-
-
-

landon donovan..!! player l.a galaxy.. hakhakhak..

2 observations:

Jain Nath said...

Excellent post about the topic. Nice language and view. Great thoughts. Jewellers In Trivandrum All trivandrum details are included in this post. Trivandrum is a famous city in India.

Wishy Haunted said...

tetiba terasa yakin..wakaka

Post a Comment

intend to provoke me..?? keep it up guys.. ahaksss..