June 08, 2012

klu nk usha, usha la dgn berhemah ok..!!


pd satu ari kt kfc waktu zaman mude aku dulu2, aku dok la beratur ngn member aku nk beli ayam goreng yg eaorg ckp sedap sesgt tu.. ahaksss.. kaki pn nek lenguh dek beratur lame sbb org len pn nk beli ayam goreng sedap tu jgk.. utk mnghilangkan boring, aku ngn member aku usha le awek2 yg ade kt situ..

perghhh awek tu, mantapppp..!! perghhhh awek ni, terbaekkk..!! (saiko kn org lelaki ni.. ahaksss..)

usha pnye usha dlm beberape minit, lalu le sorg minah terbaekkk punyeee..!! pkai tudung tp pkai suar cotton ala2 mcm tracksuit kaler kelabu cerah ikut bentuk tubuh (salah satu aku pnye weakness.. hahaha..) yg mampu membuat kn mate aku xkn lari dr focal point..

"perghhh..!! perghhh..!! perghhh..!! bro2.. ni aku pnye favorite ni.." aku gtau member aku dgn nada yg excited giler..

"aku xminat sgt la pompuan yg pkai cmtu.. klu alang2 nk sexy, biar sexy bebetul.. biar bkak tunjuk sume cleavage yg ade, bru berbaloi.." komen member haremjad aku tu.. hahaha.. mmg haremjad jwb ea kn..

"tp aku suke yg cmtu.. ea consider concealed tp figure still nmpak jelas.. tmbah2 ngn suar cotton tu.. nom...nom...nom.." aku jwb blik kt member aku tu..

mate aku trus follow awek tu.. nmpak mcm mude anak dara lg tp rupe2 nye dh mak org.. ea ddk kt meja dgn sorg ank ea..

"milf.. milf.. milf..!! klu aku kawen nnt, aku wish wife aku still mcm tu jgk body nye biar pn lps beranak pinak.." pinta diri ku ini lg.. hahaha..

"selamat dtg.. ye dik.. nk mkn sini or takeaway..??" tnye akak cashier.. aku mcm besa order dinner plate & member aku order ape ntah xigt.. byar asing2 tp satu bill, student lg le kate kn time tu.. siap order, angkat tray & cari meja ddk tp xde le berani sesgt ktorg ni nk pegi ddk dkt ngn minah bertudung yg hotzzz td tu..

"xkn jande kot milf tu.. klu ko, ko nk tk kawen ngn janda..??" member aku kuar soklan bangang tnpa brpikir dgn rasional..

"huishhhh ko ni.. klu janda cmtu, aku ok sesgt..!! tp tgk le ank ea brape org, hopefully skit2 dh le.. ahaksss.." aku jwb blik smbil membayangkn detik2 indah ktorg g honeymoon siap ngn ank tiri.. (jauh btul berangan kn.. hakhakhak..)

aku cubit ayam original recipe kfc tu cicah ngn sos cili, aku sumbat msuk dlm mulut aku.. lazat..!! nmpak lelaki yg berdiri blkng ktorg td dh dpt order ea, ea trus berjln pegi kt meja minah hot yg ktorg dok usha td..

ayam kfc lazat kt tangan dh mule rase tawar & skit pn dh xsedap..

"msti ea vangge bdk2 muda mngidam nk dpt wife ea.." fikir aku sengsorg sbb nk sedap kn ati yg penuh dgn kemaluan.. yg aku xtahan, husband ea siap senyum kt ktorg lg kot.. denggg..!!

2 observations:

MammaSun said...

haaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrr
haaaaaaaaaaaaaaarrr
haaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr

mr. sepet.. said...

hasuna : awat2..?? pasai apa wei..?? hahahaha..

Post a Comment

intend to provoke me..?? keep it up guys.. ahaksss..