June 12, 2012

pompuan tu teruja dgn six pack di puyutku..



member aku ni laki2.. dulu ea gemukkkk, berisi ea lbh lg dr aku.. kendian ea cube turunkn berat bdn ea.. tup2 aku jmpe ea, "eh2.. kurus nye ko..!!" tu la ayat aku bile jmpe ea, lg pn ea kt level len, ktorg jarang jmpe..

"hahaha.. thanks dude.. i work very hard fr dis.. biase la.. susah pyh aku buat ni tau.." ea gtau aku time tu..

"brape kilo ko turun ni..??" aku tnye..

"18 kilo dlm mase 4 bln beb.."

"perghhhh..!!" aku jd kagum.. xde kot aku rase memane slimming centre yg bran nk offer program turun 18 kilo dlm mase 4 bln.. hebak2..

"ko pn buat jgk la.. tgk mcm aku.. aku skrang ni dh berani dh la pkai bju ketat2 ni.." (siyes shit aku xtipu ea ckp cmtu..)

"lps ni pn klu aku nk pegi disko xde le malu sgt.. ko tau, 1st time seumur idup aku, aku pegi disko, selama ni aku yg teringin sesgt nk bkak baju org pompuan, tp last weekend...." smbung ea lg..

"pe dia, pe diaaaa..??!!" aku eager gile bab..

"ade sorg bdk pompuan ni with short skirt & long sexy legs dtg menari ngn aku.. belai2 six pack aku.. siap bkak butang baju aku tuuu.."

aku sentap.. siot btul bdk ni, mkn sorg.. huhhh.. "best ke..??" aku tnye.. member aku ni angguk..

sape untung, sape rugi..?? ntah.. ape moral cite ni ek..?? xde moral.. hakhakhak..



nota kaki : aku cume nk cite yg ade jgk bdk pompuan melayu yg nk bkak baju org laki2, bkn org laki2 je yg suke bkak baju org pompuan ni tau.. hahaha.. so kpd sesape yg ade six pack tu, pegi la disko.. untung2 ade bdk pompuan yg nk bkak baju korg.. huahuahua..

1 observations:

Nanung Nur Zula said...

:D

Post a Comment

intend to provoke me..?? keep it up guys.. ahaksss..